Перебіжчиця Лоліта вперше висловилася про цькування Алли Пугачової: “Та ми тебе взагалі ніколи не любили”

Скандальна російська співачка Лоліта наважилась прокоментувати, як ставиться до цькування Примадонни. Артистка зізналась, що на свої очі бачить, як великі імена "піддаються знищенню"

Відома російська співачка Лоліта зовсім забула про своє українське коріння. Останнім часом уродженка Мукачева, Закарпатської області підтримує кремлівську політику. Втім, скандальна артистка не змогла втриматись та прокоментувала, як ставиться до негативних закидів у сторону Примадонни.

Лоліта висловила власне ставлення до цькування Алли Пугачової, яка піддалась шаленій хвилі хейту, а особливо після того, як її обранець Максим Галкін назвав росію агресором та засудив російську політику.

Лоліта висловила своє ставлення до ситуації з цькуванням Алли Борисівни Пугачової
Лоліта висловила своє ставлення до ситуації з цькуванням Алли Борисівни Пугачової

Нагадаємо, що Алла Пугачова врешті покинула територію своєї рідної країни. У день початку повномасштабного вторгнення Примадонна перебувала за кордоном, втім пізніше повернулась на батьківщину. Від самого початку Алла Борисівна мовчала або ж “викручувалась”, втім пізніше зізналась у своєму негативному ставленні до війни, яку почала росія.

Тоді на Примадонну почали “гострити зуб” її прихильники. Врешті-решт Алла Пугачова повернулась до росії всього з однією метою – обірвати всі зв’язки з батьківщиною. Відома російська співачка забрала документи своїх двійнят Лізи та Гаррі Галкіних з московської школи та виставила помпезний замок, у якому довго мешкала, на продаж.

Більш того, прихильники майже впевнені: до росії артистка вже не повернеться. Після її від’їзду в Мережі з’явилась фотографія з тимчасовим ізраїльським паспортом – документ оформлено на Пугачову. Саме після останніх подій вона зі своїм чоловіком майже є персонами нон ґрата.

Алла Пугачова з кінцями покинула росію та переїхала до Ізраїлю
Алла Пугачова з кінцями покинула росію та переїхала до Ізраїлю

Співачка Лоліта доволі неоднозначно прокоментувала своє ставлення до негативних коментарів у бік Алли Пугачової. Так, російська артистка заявила, що вона приголомшена такою поведінкою публіки. У коментарі для російських ЗМІ Лоліта заявила, що нині всі можуть спостерігати за тим, як колись народні улюбленці стають небажаними артистами.

Нині ми всі є свідками того, що найгучніші імена, улюблені сім’ї за одну секунду зазнають знищення. І тут публіка заявляє: “Та ми тебе взагалі не любили”

– зазначила Лоліта.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.