Тіна Кароль розкрила секрет своєї молодості: співачка показала, чим харчується, аби бути стрункою і красивою

Тіна Кароль продемонструвала свій звичайний раціон та поділилась секретом "вічної молодості". Зірка зізналась, що потрібно робити, аби завжди залишатись стрункими

Усім знаменитостям потрібно постійно та уважно стежити за своїм зовнішнім виглядом. Сотні камер, яскраві софіти та очі мільйонів шанувальників стовідсотково помітять усі вади своїх кумирів. У кожної зірки власні секрети стрункості, молодості, а також свої дієти. Українська співачка Тіна Кароль розкрила таємниці бездоганної фігури.

Українська співачка Тіна Кароль поділилась секретом своєї бездоганної фігури з шанувальниками
Українська співачка Тіна Кароль поділилась секретом своєї бездоганної фігури з шанувальниками

Тіна Кароль назвала продукти, які не варто споживати

Українська співачка уважно стежить за фігурою та зовнішнім виглядом, аби на сцені з’являтись у найкращому виді. Зірка веде особистий Телеграм-канал, у якому активно ділиться з підписниками новинами зі свого життя, а також корисними порадами. Цього разу темою для відвертої розмови з підписниками став раціон Тіни Кароль.

Артистка поділилась маленьким секретом, який може допомогти зберегти молодість та стрункість фігури. Так, за зізнанням співачки, аби досягти свого найкращого зовнішнього вигляду, потрібно припинити споживати вуглеводи. Хоча, за словами Тіни Кароль, буває доволі важко втриматись від спокуси, особливо під час постійних стресів, потрібно мати над собою контроль.

Тіна Кароль на особистому Телеграм-каналі показала свій перекус, розкривши прихильникам таємницю стрункості та молодості
Тіна Кароль на особистому Телеграм-каналі показала свій перекус, розкривши прихильникам таємницю стрункості та молодості

Нині українська артистка майже завжди роз’їжджає світом із гастролями та благодійними концертами. Аби дотримуватись в дорозі власного правильного раціону, Тіна Кароль завжди бере з собою контейнери з домашніми перекусами. Таким чином співачка виключає будь-яку можливість “вуглеводної” їжі.

У Телеграмі українська артистка показала, чим перекушувала цього разу. Так, Тіна Кароль взяла з собою звичайне варене яйце. Співачка зізналась, що дієта без вуглеводів допомагає не лише контролювати вагу, але й зовнішній вигляд. Тіна Кароль зізналась, що вона дотримується цих правил, як би не хотілось посмакувати шкідливою їжею. Основний стимул для зірки – це дзеркало. Співачка зізнається, що дивитись на себе, коли не виглядаєш так, як би тобі хотілось – це найскладніша та найбільш неприємна річ.

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.