Обіймалася з Тищенком і цілувалася з Притулою: всі чоловіки Лесі Нікітюк, серед яких немає мера Києва Кличка

Знана холостячка Леся Нікітюк майстерно приховує деталі свого особистого життя, втім про декотрих залицяльників зірки все-таки дещо відомо. Читайте у матеріалі про всіх чоловіків ведучої

Відома українська телеведуча швидко здобула свою популярність. Прихильники полюбили Лесю Нікітюк за особливу харизму і талант, а щирість зі своїми шанувальниками подарувала телеведучій шалене визнання. Втім, у комплекті з популярністю та визнанням завжди йде увага шанувальників – іноді навіть нездорова.

Фанати завжди хочуть дізнатись буквально все про особисте життя кумирів. Хоча Леся Нікітюк не любить розповідати деталі з романтичного фронту свого життя, деяка інформація все одно стає відома публіці.

Леся Нікітюк та Сергій Притула

Шанувальники підозрювали, що між Нікітюк та Притулою може бути щось більше, ніж робочі стосунки
Шанувальники підозрювали, що між Нікітюк та Притулою може бути щось більше, ніж робочі стосунки

Прихильники почали підозрювати, що між колегами може бути таємний роман після початку їхньої співпраці в рамках телешоу “Хто зверху?”. Артисти проводили дуже багато часу разом, а під час знімання чергових випусків “пускали бісики”. Насправді було важко не помітити пристрасну іскру, що не один раз промайнула між колегами.

Проте, в реальному житті екранну пару телеведучих не пов’язувало нічого, крім робочих відносин. Сергій Притула – зразковий сім’янин, який одружений з чудовою жінкою та не збирається її зраджувати.

Леся Нікітюк та Микола Тищенко

В Мережі з'явилось фото, на якому Леся Нікітюк цілує Миколу Тищенка – це стало приводом для хвилі чуток про їхній таємний роман
В Мережі з’явилось фото, на якому Леся Нікітюк цілує Миколу Тищенка – це стало приводом для хвилі чуток про їхній таємний роман

Декілька років тому телеведуча відвідала зіркову вечірку, гостем якої також став ресторатор Микола Тищенко. Цікавими кадрами зі світського заходу знаменитість ділилась на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Зірка засвітила навіть момент, коли Микола Тищенко підійняв її на руки й закружляв у танці.

Після цього були опубліковані кадри, на яких Леся Нікітюк дарує своєму партнеру по запальному танцю дружній поцілунок. Насправді між знаменитостями немає нічого, крім товариських та робочих відносин.

Серйозні стосунки Лесі Нікітюк

Насправді зіркова телеведуча довгий час зустрічалась зі своїм сусідом – колишні закохані жили на одному поверсі. Пара майже одружилась, втім пізніше Нікітюк оголосила, що вони розійшлись. Хоча детально про ситуацію зірка не розповідала, вона зізналась, що чоловікам важко будувати з нею стосунки через важкий характер.

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.