38-річний Остапчук розлучився з другою дружиною після двох років шлюбу: Христина Горняк тепер холостячка

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук офіційно розлучився зі своєю другою дружиною Христиною Горняк. Про це розповіли в оточенні пари.

В Мережі давно почали гуляти чутки про друге розлучення шоумена Володимира Остапчука. У жовтні 2020 року телеведучий одружився на нотаріусі Христині Горняк всього через декілька місяців після офіційного розлучення з першою дружиною Оленою Войченко, яка запевняє, що саме Христина їх розлучила.

Подружжя не приховувало свого особистого життя від прихильників і у своїх блогах в Instagram вони показували багато спільних фото, ділилися новинами і почуттями. Вони планували побудувати заміський будинок мрії і вже приступили до будівництва, додавши в план дитячі кімнати для майбутніх дітей, але все вказує на те, що щастю пари настав кінець. Останні декілька місяців Христина і Володимир живуть окремо, дружина Остапчука зовсім не згадує в блозі чоловіка і з його сторони це взаємно. Вони навіть проігнорували другу річницю весілля.

Дружина Остапчука на фоні чуток про розлучення жорстко відповіла на питання про шлюб
Остапчук розлучився з Христиною Горняк після двох років шлюбу

Зіркове подружжя уникає коментарів про своє нинішні відносини, але негаразди їм не вдалося утримати в таємниці. В Telegram-каналі “Культурная Прачечная” з’явилося підтвердження, що Остапчук і Горняк розлучилися. Про це повідомили в близькому оточенні пари:

Документи про розірвання шлюбу вони отримали декілька тижнів тому. Власне, розрив не є сюрпризом для підписників пари, адже нові серії інста-серіалу давно не виходять

, – повідомляється в новині.

Остапчук розлучився з Христиною Горняк після двох років шлюбу
Остапчук розлучився з Христиною Горняк після двох років шлюбу

Нагадаємо, до шлюбу з Христиною Горняк Володимир Остапчук був одружений з перекладачкою Оленою Войченко, яка народила двох дітей. Після 12 років подружнього життя вони розлучилися, дочка Емілія і син Еван живуть з матір’ю. Якщо вірити словам телеведучого, колишня дружина не дає йому спілкуватися з дітьми, тому він планував вирішувати питання опіки в судовому порядку.

Перша дружина Володимира Остапчука Олена Войченко
Перша дружина Володимира Остапчука Олена Войченко

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.