“Ми живемо і кохаємо, попри все”: TAYANNA зізналась, для чого одягнула шикарну весільну сукню (ФОТО)

Українська співачка TAYANNA розповіла на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм, навіщо одягнула шикарну білосніжну весільну сукню. Артистка поділилась чарівними новинами

Нещодавно відома українська співачка TAYANNA спричинила в Мережі справжній фурор – зірка опублікувала цікаві кадри, на яких зображена у весільній сукні. Частина прихильників моментально зраділи, подумавши, що зірка скоро стане дружиною. Інші ж запідозрили, що образ може бути частиною знімання нового кліпу. Втім, співачка зізналась, що ніхто з прихильників не виявився правим.

TAYANNA розповіла, навіщо одягла весільну сукню

Знаменитість поділилась з шанувальниками чудовими новинами – спільно з дизайнером весільних суконь VLADIYAN ROYAL вона планує влаштувати конкурс. Зірка планує подарувати одну з весільних суконь бренду нареченій.

Співачка TAYANNA зізналась, що планує подарувати весільне вбрання переможниці свого весільного конкурсу
Співачка TAYANNA зізналась, що планує подарувати весільне вбрання переможниці свого весільного конкурсу

Співачка розповіла в Мережі, що спільно з українським брендом весільних суконь вона запустила благодійну акцію під назвою “Любляче серце”. Знаменитість зізналась, що хоче продемонструвати українцям, що кохання рятує світ. Мета створеного співачкою проєкту полягає в тому, аби заохотити та підштовхнути закоханих до важливої події, попри труднощі та біль сьогодення.

Крім того, TAYANNA зізналась, що для неї створений конкурс ще й можливість стати частиною прекрасного. Так, за словами української співачки, вона хоче дарувати жінкам можливість бути коханою. TAYANNA впевнена, що коли люди відчувають це прекрасне почуття, то починають випромінювати енергію, яка спроможна рятувати та лікувати все навколо.

Відома українська співачка TAYANNA розповіла про деталі благодійного проєкту
Відома українська співачка TAYANNA розповіла про деталі благодійного проєкту

Коли навколо вирує темрява та буря, всім потрібна хоча б крапля позитиву, добра та радості. TAYANNA впевнена, що саме в такі часи кожен потребує чогось прекрасного. Саме тому співачка закликає дівчат, які скоро стануть дружинами, розповісти про історію свого кохання.

Ми прочитаємо усі ваші історії до 21.11, а вже 23.11 оберемо переможницю та подаруємо весільну сукню із нової колекції. Бажаємо, щоб вона стала символом нового, щасливого життя

– розповіла співачка.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.