Фіналіст “Холостячки” Роман Свечкоренко заручився з коханою – знайшов копію Злати Огнєвіч і не приховує (ФОТО)

Фіналіст культового реаліті-шоу "Холостячка" поділився новинами про те, що заручився зі своєю коханою. Шанувальники помітили, що вона схожа на Злату Огнєвіч

Минулого року шанувальників підкорив новий сезон шоу про кохання “Холостячка”. Головної героїнею другого сезону стала Злата Огнєвіч, а у фіналі за серце красуні-співачки боролись Роман Свечкоренко, Андрій Задворний та Дмитро Шевченко. Після завершення знімання в реаліті-шоу Свечкоренко почав зустрічатись з дівчиною.

Роман Свечкоренко знайшов своє кохання після завершення “Холостячки”

Нещодавно на сторінці фіналісту телепроєкту з’явилось романтичне відео його освідчення. Таким чином Роман Свечкоренко зізнався своїм шанувальникам, друзям та товаришам у тому, що зовсім скоро вступить у шлюб зі своєю коханою дівчиною. Так, чоловік опублікував миле відео, на якому встає перед своєю коханою на одне коліно.

Роман Свечкоренко показав у Мережі, як робив пропозицію одруження своїй коханій, з якою почав зустрічатись після того, як покинув реаліті-шоу
Роман Свечкоренко показав у Мережі, як робив пропозицію одруження своїй коханій, з якою почав зустрічатись після того, як покинув реаліті-шоу

У коментарях під новим дописом шанувальники та друзі привітали чоловіка з важливою подією. До цього приєдналась і Злата Огнєвіч – співачка написала: “Вітаю, котики”. До речі, майбутню дружину фіналіста телепроєкту про кохання порівняли з “колишньою”. Так, шанувальники не змогли проігнорувати того факту, що обидві дівчини темноволосі та зі схожими рисами обличчя.

У Мережі публіка порівняла Злату Огнєвіч з майбутньою дружиною Романа Свечкоренка
У Мережі публіка порівняла Злату Огнєвіч з майбутньою дружиною Романа Свечкоренка

Роман Свечкоренко на телепроєкті “Холостячка”

Під час знімання в телепроєкті Роман Свечкоренко став одним з основних фаворитів Злати Огнєвіч. Чоловік мав доволі цікаву історію участі в проєкті “Холостячка” – у шостому випуску телепередачі він відправився додому, втім знову почав боротись за серце Огнєвіч на одинадцятому тижні.

Роман Свечкоренко та Злата Огнєвіч мали заплутану, проте цікаву історію – чоловік став фаворитом Холостячки
Роман Свечкоренко та Злата Огнєвіч мали заплутану, проте цікаву історію – чоловік став фаворитом Холостячки

Втім, на початку дванадцятого випуску другого сезону Злата Огнєвіч дізналась правду про Романа Свечкоренка, з якою не змогла змиритись. Так, виявилось, що на момент участі в реаліті-шоу чоловік ще не розлучився зі своєю колишньою дружиною. Українська співачка заявила, що тепер не може відповісти йому взаємністю.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.