“Люблю українок”: колумбійський мачо і шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво романтично зізнався в коханні

Відомий шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво зізнався в палкому коханні до українок та назвав, як мінімум, три причини, за які варто цінувати наших дівчат

Ектор Хіменес-Браво прославився в Україні завдяки участі в культовому кулінарному шоу “МастерШеф”. Талановитий кухар разом зі своїми колегами судив не один сезон телепроєкту, а пізніше став успішним ще і як блогер. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Ектор Хіменес-Браво часто ділиться цікавими деталями з особистого життя. Цього разу знаменитість вирішив зачепити тему свого важкого дитинства.

Крім того, відомий колумбійський шеф-кухар зізнався в коханні всім українським дівчатам та назвав усього лиш маленьку частину рис та звичок, за які можна цінувати жінок з України. А причиною подібним відвертям став візит до українського містечка.

Ектор Хіменес-Браво зізнався в коханні українкам

У своєму блозі в Інстаграм знаменитість поділився кадрами, на яких готує аджику разом з українкою. Така зустріч наштовхнула шеф-кухаря на роздуми про те, що багато людей ставляться не серйозно до їжі. Ектор Хіменес-Браво пригадав своє дитинство, яке провів у скруті, та зізнався: всією сім’єю вони навчились готувати їжу майже без залишків.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Ектор Хіменес-Браво розповів про своє важке дитинство
На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Ектор Хіменес-Браво розповів про своє важке дитинство

У продовження своєї думки Ектор Хіменес-Браво зазначив, що він особливо любить українок за вміння приготувати смачний обід чи вечерю ледве не з залишків. Більш того, шеф-кухар не зміг не поділитись своїм враженням від раціону українських сімей, зазначивши, що жителі нашої країни готують дуже смачно.

Люблю українок саме тому, що вони можуть приготувати смачну страву навіть не з вишуканих продуктів

– так підписав шеф-кухар знімок зі своєю новою товаришкою, з якою приготував аджику.

Ектор Хіменес-Браво зізнався, за що любить українок та заявив, що в українських сім'ях дуже смачно готують
Ектор Хіменес-Браво зізнався, за що любить українок та заявив, що в українських сім’ях дуже смачно готують

У новому опублікованому дописі на власній сторінці в Інстаграмі Ектор Хіменес-Браво більш детально описав, що особливо крає йому душу та висловив своє захоплення вміннями українських хазяйок.

Відомий шеф-кухар більш детально розповів про проблеми свого дитинства, а також виділив декілька причин, за які обожнює українських дівчат
Відомий шеф-кухар більш детально розповів про проблеми свого дитинства, а також виділив декілька причин, за які обожнює українських дівчат

Я помічаю, скільки залишків їжі ресторани, та навіть звичайні люди, щоденно виставляють на смітник. Це пригнічує мене …за що люблю українок – за те, що вони навіть з рибʼячої голови зроблять вишукану уху, гарненько виберуть усе тісто зі стінок миски, і ніколи не викинуть хліб

– зазначив шеф.

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.