14-річний син Андрія Джеджули і Санти Дімопулос підріс та все більше нагадує батька: “Вже справжній чоловік”

У Санти Дімопулос було троє чоловіків. Від першого напам'ять залишився син Даніель. Хлопчик відзначив 14-річчя, а мама з цієї нагоди привітала його в Інстаграмі відеоколажем. Уважно придивившись, як змінився підліток, можна усвідомити, настільки іменинник нагадує батька Андрія Джеджулу.

Щаслива матуся приготувалася до свята завчасно. Обов’язковим атрибутом привітання став пост у мережі Інстаграм. Зірка добрала кадри з сином за минулий час і склала їх у слайдшоу. За знімками можна прослідкувати, де родина подорожувала і чим займалася.

Деякі з фото прихильники віагрівки ніколи раніше не бачили. Знайшлося тут місце і для фото хлопчика, коли він був немовлям. Додатково Санта зробила допис, в якому привітала Даніеля з днем народження, відзначивши:

Прихильник знаменитості взялися один поперед одного вітати матусю з 14-річчям її первістка:

“Сантік, з днем народження вас!!! Він нереальний, тонкий душею хлопець! Хай тільки щастить йому завжди!”

“Вітаю, дівчинко! Класно, коли справжнього чоловіка можна народити і виховати самій!”

“Санто, мої вітання – здоров’я та везіння! Красивий хлопчик”.

А де ж татко?

Чи привітав сина не менш зірковий татусь, не повідомляється. З учасницею гурту “ВІА Гра” Андрій Джеджула не був розписаний. Вони прожили разом 3 роки. Результатом кохання стало народження сина. Після того як пара розсталася, вони часто влаштовували публічні сварки зі взаємними звинуваченнями.

На кого схожий Даніель – на маму чи на тата?

Санта натякала на агресивну поведінку чоловіка. Ведучий, своєю чергою, обурювався тим, що йому не дають вільно бачитися з дитиною. Урешті сторони дійшли до консенсусу, і 1 вересня разом повели маля до школи.

Дімопулос двічі після того виходила заміж. З Володимиром Самсоненком прожила ще менше, ніж із Джеджулою. Своє щастя врешті здобула з Ігорем Кучеренком. Два роки тому у подружжя народилася донечка Софійка.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.