Слава Камінська поскаржилася на своє обличчя після уколів краси: “Починаю перетворюватися на шарпея”

Відома українська співачка Слава Камінська з групи "НеАнгели" була заміжня за пластичним хірургом, тому на собі особисто спробувала маніпуляції по збереженню краси.

Слава Камінська після розпаду “НеАнгелів” здобула славу епатажної зірки, що вже давно помітили підписники її блогу в Instagram. Слава активно спілкується з прихильниками та дає їм привід для обговорення своїми дивними витівками в Мережі. Нещодавно у співачки вийшла нова пісня “Божевільна”, яка описує її останні дії на публіці. Незадовго до виходу пісні Слава осоромила Сміюху, Позитива і Анну Трінчер, заявила про почуття до Дмитра Дікусара і екс-чоловіка Камінського, оприлюднила результати тесту на вагітність, але не пояснила, чи дійсно це вона чекає дитину.

На цей раз Слава обговорила результати уколів краси, які неоднократно робила на своєму обличчі:

Мені здається, я починаю перетворюватися на шарпея

, – написала Камінська.

Нагадаємо, вперше свою зовнішність за допомогою спеціалістів Слава Камінська почала змінювати після того, як стала солісткою групи “НеАнгели”. Спочатку вона збільшила бюст, потім вдалася до ринопластики і зробила ідеальний ніс. Також співачка робить уколи ботокса та збільшує губи. У 2020 році вона зробила ліпосакцію, щоб бути максимально стрункою:

Деякий жир вийняти з тіла за допомогою спортзалу неможливо, тому моїми Чіпом і Дейлом стала ліпосакція, добра фея і хірург по сумісницству. Ви спитаєте навіщо? Щоб було менше жиру в труднодоступних місцях

Зірка відкрито говорить про свої процедури краси та навіть показує фанатам фото до і після перевтілення.

Слава Камінська поскаржилася на своє обличчя після уколів краси
Слава Камінська поскаржилася на своє обличчя після уколів краси

Слава вміє посміятися над собою і над своєю зовнішністю на початку творчої кар’єри, але прихильники впевнені, що вона була гарною і до втручань хірургів.

Схожі статті

Рецепт привезла з Італії. Простий і ситний перекус на кожен день: сирні равіолі, по-нашому – вареники

Щоб смачно і ситно перекусити, не обов'язково розвозити велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт вишуканої, але й дуже простої страви, яка запам'ятається і сподобається вам із першої спроби.

Нічого не смажу і не варю: ситна запіканка з картоплі та м’ясного фаршу для всієї сім’ї. Беру будь-яке м’ясо

Пропонуємо рецепт запіканки для ситного обіду чи вечері з доступних продуктів. Порадуйте рідних новою стравою з відмінним поєднанням картоплі та м'яса!

Якщо у вас є 2 яблука і 1 яйце, приготуйте цей смачнющий десерт. Рецепт дуже ніжних домашніх рогаликів

Рецепт цих рогаликів з начинкою до банального простий, але ж якими смачними вони виходять! Ніжне пісочне тісто та соковита яблучна начинка – справжня смакота.