Володимир Остапчук неоднозначно прокоментував розлучення з другою дружиною Христиною Горняк: “Всі задоволені?”

Відомий український телеведучий розлучився з другою дружиною менше ніж через два роки подружнього життя. Після новин шоумен вийшов на зв'язок до прихильників

Прихильники зіркової пари Володимира Остапчука та Христини Горняк дуже довго сподівались, що всі чутки про ймовірне розлучення закоханих виявляться неправдою. Втім, нещодавно стало відомо, що знаменитості все-таки стали колишніми – підписали папери й “розбіглись”. Володимир Остапчук і Христина Горняк довго відмовчувались, але український шоумен все-таки вирішив вийти на зв’язок.

Володимир Остапчук та Христина Горняк прожили разом менш як два роки і таємно прийняли рішення розлучитись
Володимир Остапчук та Христина Горняк прожили разом менш як два роки і таємно прийняли рішення розлучитись

Популярний український телеведучий вирішив неоднозначно прокоментувати розлучення зі своєю другою дружиною. До цього шоумен обмежив доступ до своєї особистої сторінки в соціальній мережі Інстаграм, але заради нового допису відновив свій блог і звернувся до шанувальників, друзів та колег.

Так, знаменитість опублікував чорно-білу фотографію зі своїм усміхненим зображенням та додав перцю провокаційним підписом. У описі до нової публікації Володимир Остапчук запитав, чи всі задоволені останніми новинами.

Відомий український шоумен, як і його колишня дружина, довго мовчав про розлучення, втім вийшов на зв'язок до фанатів з риторичним питанням
Відомий український шоумен, як і його колишня дружина, довго мовчав про розлучення, втім вийшов на зв’язок до фанатів з риторичним питанням

Варто зазначити, що більше ні від Володимира Остапчука, ні від Христини Горняк не було абсолютно ніяких коментарів та зізнань. Втім, прокоментувати ситуацію поспішили шанувальники та підписники українського шоумена та віднині колишнього чоловіка нотаріуски Христини Горняк. Так, у коментарях прихильники зазначили, що стосунки знаменитої екс-пари завершились так само швидко та епічно, як і колись почались.

Перші чутки про ймовірне розлучення Христини Горняк та Володимира Остапчука з'явились відносно давно, а пізніше стали реальністю
Перші чутки про ймовірне розлучення Христини Горняк та Володимира Остапчука з’явились відносно давно, а пізніше стали реальністю

Втім, сперечатись з подібними заявами важко та й взагалі марно, адже колишнє подружжя пробуло в статусі чоловіка та дружини менш як два роки. Свого часу екс-закохані встигли здивувати друзів та шанувальників стрімким розвитком стосунків – так само і зараз Володимир Остапчук і Христина Горняк здивували несподіваними новинами про своє розлучення.

Схожі статті

Якщо у вас є компот і манка, приготуйте цей смачнющий десерт за копійки: без духовки, желатину і вершків

Спробувавши цей десерт, ніхто не повірить, що він приготовлений всього з двох інгредієнтів і коштує буквально копійки. Фруктовий мус виходить дуже ніжним, має кремову структуру і приємний смак.

Що стало з “Мальвіною” Тетяною Проценко, в яку були закохані майже всі радянські хлопці: як склалася її доля

Як склалась доля актриси Тетяни Проценко після виходу фільму "Пригоди Буратіно", де вона зіграла роль "дівчинки з блакитним волоссям" - читайте нижче.

Готувати простіше простого, а як же смачно виходить: млинцевий торт із вишнями. Моя бюджетна імпровізація

Смачний і красивий десерт не обов'язково повинен вимагати багато продуктів і часу. Сьогодні ми підготували рецепт торта з млинців із вишнями, який готується просто, але сподобається вам одразу ж.