Філіп Кіркоров послав журналістку за просте запитання: скандального співака поставили у незручне становище

Відомий російський співак нещодавно став головним героєм скандалу. Артист послав "куди подалі" журналістку за звичайне запитання про подорожі. У Мережі з'явились деталі

Відомий російський співак Філіп Кіркоров має неоднозначну славу. З одного боку, російська публіка полюбляє його попсові хіти, а з іншого артиста знають як справжнього скандаліста. Якщо хтось міг забути, наскільки грубими та недоречними можуть бути висловлювання співака, пропонуємо ознайомитись з деталями останнього інциденту.

Скандальний Філіп Кіркоров нещодавно послав російську журналістку за безневинне запитання про пам'ятки з подорожей
Скандальний Філіп Кіркоров нещодавно послав російську журналістку за безневинне запитання про пам’ятки з подорожей

Філіп Кіркоров послав журналістку

Нещодавно журналісти “зловили” російського співака з проханням дати коротенький коментар пресі. Так, репортери захотіли поцікавитись в артиста, які згадки він залишає про місця, які відвідував з подорожами. Російські журналісти запитали, чи є у Філіпа Кіркорова певні традиції, які він не може не виконати, коли роз’їжджає світом.

Російський музикант відповів, що у нього є величезна колекція різноманітних речей. За зізнанням Філіпа Кіркорова, він збирав багато речей – легше назвати, чого в зірковій колекції немає. Втім, зізнається артист, найбільше йому сподобалось збирати меню з популярних ресторанів по всьому світу.

Філіп Кіркоров зізнався, які речі він відкладає у власні колекції після відвідування різноманітних країн по всьому світу
Філіп Кіркоров зізнався, які речі він відкладає у власні колекції після відвідування різноманітних країн по всьому світу

Після почутої відповіді російська журналістка також вирішила поцікавитись, звідки скандальний артист бере ті самі меню зі світових ресторанів. Навряд чи в багатьох елітних закладах харчування є окрема послуга під назвою “Купи меню”. Можна припустити, що журналістка сформулювала запитання в гуморному тоні й запитала: “Тирите [меню]?” – втім артист, схоже, не зрозумів почуття гумору.

Спершу Філіп Кіркоров взагалі не почув, що спитала російська журналістка й перепитав. Медійниця повторила своє запитання про те, звідки артист здобуває ресторанні меню для своєї колекції, втім музиканту така риторика не сподобалась й він “рубанув” з плеча. Так, російський співак Філіп Кіркоров послав журналістку “куди подалі”.

Пішла ти в ж*пу!

– зазначив у відповідь на питання російської журналістки артист.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.