Як Костянтин Меладзе розпорядився своєю спадщиною і що дісталося Брежнєвій: правда викрилася після розлучення

Музичний продюсер Костянтин Меладзе та відома українська співачка Віра Брежнєва не коментують чуток про своє розлучення, на яке вказують багато фактів.

Костянтин Меладзе є старшим з братів Меладзе, він продюсер і композитор, який виростив не одне покоління зірок, подарував російськомовній індустрії поп-музики багато хітів, які досі звучать у виконанні різних співаків. Багато років він жив і працював на дві країни – росію і Україну, але зараз говорять, що продюсер переїхав в Італію, де у нього є нерухомість.

ЗМІ повідомили про невиліковну хворобу сину Меладзе
Як Костянтин Меладзе розпорядився своєю спадщиною і що дісталося Брежнєвій

Після переїзду Костянтина Меладзе постало питання, як він розпорядиться своєю творчою спадщиною. Виявилося, що немає ніяких обмежень на виконання музикантами його пісень, як розповів екс-підопічний продюсера Анатолій Цой:

Костя – порядна людина, він ніколи нікого не обтяжував контрактами та заборонами, він дозволив виконувати будь-які пісні MBAND всім нам. Як і у випадку з “ВІА Грою”, всім складам дозволяється співати будь-які пісні. Люди досі їх з задоволенням слухають, тепло сприймають на концертах, люблять, співають разом з нами

, – розповів Цой в інтерв’ю.

Віру Брежнєву, з якою Меладзе ймовірно розлучився влітку 2022 року, він теж не обділив і вона має право як і інші солістки “ВІА Гри” співати пісні з репертуару групи.

Віра Брежнєва кардинально змінилася в розлуці з Костянтином Меладзе
Як Костянтин Меладзе розпорядився своєю спадщиною і що дісталося Брежнєвій

Нагадаємо, Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе одружилися в 2015 році таємно від журналістів після довготривалого роману. Співачка стала причиною, по якій композитор пішов від першої дружини і розлучився з нею. Після розсекречення своїх відносин зіркова пара залишалася достатньо закритою від коментарів пресі, тому на чутки про розлучення вони не реагують. Це могло статися на тлі війни в Україні – коли все почалося, Віра Брежнєва активно почала висловлюватися на підтримку Батьківщини, а Меладзе крім чорного квадрату в Instagram нічого не казав і продовжує мовчати.

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.