Лідія Таран пішла зі студії ТСН, забрала доньку від Доманського та емігрувала: де тепер живе телеведуча

Нещодавно українська телеведуча повідомила своїм шанувальникам, що її життя серйозно змінилось. Що відомо про Лідію Таран та де нині перебуває знаменитість?

Одна з найвідоміших українських телеведучих здобула свою популярність як журналістка “ТСН”. Лідія Таран почала свою кар’єру – з того моменту пройшло чимало часу, а життя української зірки кардинально змінилось. Так, на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Таран розповіла, що нині відбувається в її житті.

Лідія Таран поділилась новинами з особистого життя

З нагоди свого дня народження Лідія Таран опублікувала в особистому блозі в Інстаграм допис. Телеведуча розповіла шанувальникам та друзям, де нині мешкає, як себе почуває та як сильно змінилось її життя в останній час. Так, знаменитість зізналась, що 45 років наступили для неї несподівано та раптово.

Українська телеведуча зізналась, що життєві випробування назавжди змінили її світогляд та навчили по-іншому дивитись на речі. Лідія Таран поділилась думками про те, що у свої 45 років їй вдалось розгледіти “справжнє”, а все притворне відпало самостійно. Крім того, телеведуча зізналась: тепер вона живе два паралельних життя.

Лідія Таран надихнула підписників відвертим дописом про свої переживання та зміни в житті
Лідія Таран надихнула підписників відвертим дописом про свої переживання та зміни в житті

У мене було одне життя. А тепер їх два – паралельних. Одне в Україні. І ще одне у Франції…

– розповіла в описі до публікації ведуча.

Більш того, Лідія Таран розповіла про суттєві зміни та зазначила, що свій новий рік життя вона зустрічає у таких обставинах, яких раніше собі навіть не могла уявити. На особистій сторінці в Інстаграм українська зірка зізналась, що відтепер вона навчається в університеті – Лідія Таран знову стала студенткою.

Ще у травні цього року в домівку української телеведучої поцілила ракета, тому Лідія Таран разом з донькою залишається у Франції. Знаменитість вирішила спрямувати тимчасові обставини у корисну справу, а тому вступила до французького вишу. Крім того, за зізнанням телеведучої, вона почала вчити французьку мову – красиву, але дуже складну.

Лідія Таран поділилась важливими змінами в житті
Лідія Таран поділилась важливими змінами в житті

Знаменитість також повідомила, що у зв’язку з еміграцією вона була вимушена покинути телестудію ТСН. Втім, Лідія Таран не пішла з команди назовсім – нині вона працює кореспонденткою “1+1” у Франції.

Схожі статті

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.

Чоловік сказав: деруни без м’яса – картопля “на вітер”. Зробила такі на пробу і тепер не готую по-іншому

Рецептів дерунів існує безліч – їх готують з грибами, з сиром, з рибою, з яйцем, просто з картоплі. Спробуйте приготувати дуже смачні деруни з м'ясом між шарами картопельки.