Лідія Таран пішла зі студії ТСН, забрала доньку від Доманського та емігрувала: де тепер живе телеведуча

Нещодавно українська телеведуча повідомила своїм шанувальникам, що її життя серйозно змінилось. Що відомо про Лідію Таран та де нині перебуває знаменитість?

Одна з найвідоміших українських телеведучих здобула свою популярність як журналістка “ТСН”. Лідія Таран почала свою кар’єру – з того моменту пройшло чимало часу, а життя української зірки кардинально змінилось. Так, на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Таран розповіла, що нині відбувається в її житті.

Лідія Таран поділилась новинами з особистого життя

З нагоди свого дня народження Лідія Таран опублікувала в особистому блозі в Інстаграм допис. Телеведуча розповіла шанувальникам та друзям, де нині мешкає, як себе почуває та як сильно змінилось її життя в останній час. Так, знаменитість зізналась, що 45 років наступили для неї несподівано та раптово.

Українська телеведуча зізналась, що життєві випробування назавжди змінили її світогляд та навчили по-іншому дивитись на речі. Лідія Таран поділилась думками про те, що у свої 45 років їй вдалось розгледіти “справжнє”, а все притворне відпало самостійно. Крім того, телеведуча зізналась: тепер вона живе два паралельних життя.

Лідія Таран надихнула підписників відвертим дописом про свої переживання та зміни в житті
Лідія Таран надихнула підписників відвертим дописом про свої переживання та зміни в житті

У мене було одне життя. А тепер їх два – паралельних. Одне в Україні. І ще одне у Франції…

– розповіла в описі до публікації ведуча.

Більш того, Лідія Таран розповіла про суттєві зміни та зазначила, що свій новий рік життя вона зустрічає у таких обставинах, яких раніше собі навіть не могла уявити. На особистій сторінці в Інстаграм українська зірка зізналась, що відтепер вона навчається в університеті – Лідія Таран знову стала студенткою.

Ще у травні цього року в домівку української телеведучої поцілила ракета, тому Лідія Таран разом з донькою залишається у Франції. Знаменитість вирішила спрямувати тимчасові обставини у корисну справу, а тому вступила до французького вишу. Крім того, за зізнанням телеведучої, вона почала вчити французьку мову – красиву, але дуже складну.

Лідія Таран поділилась важливими змінами в житті
Лідія Таран поділилась важливими змінами в житті

Знаменитість також повідомила, що у зв’язку з еміграцією вона була вимушена покинути телестудію ТСН. Втім, Лідія Таран не пішла з команди назовсім – нині вона працює кореспонденткою “1+1” у Франції.

Схожі статті

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.