“Я дуже говіркий у ліжку”: Михайло Кацурін розповів, як вони з Надією Дорофєєвою перейшли на українську мову

Український ресторатор та новий обранець співачки Наді Дорофєєвої розповів про те, як перейшов у побуті на рідну мову – знаменитість "ляпнув" зайвого

Михайло Кацурін, відомий український ресторатор та блогер, а за сумісництвом – бойфренд популярної співачки Надії Дорофєєвої, поділився своїми нещодавніми відкриттями у сфері української лайки. Так, знаменитість розповів, як йому вдалось перейти на чисту українську мову навіть у питаннях побутових сварок.

Міша Кацурін поділився досвідом переходу на українську мову

Знаменитість одразу зізнався, що повністю перейти на рідну мову йому спершу було важко. Михайло Кацурін розповів про бар’єр, який заважав висловлювати свої негативні емоції українською. Так, за словами ресторатора, він вважає солов’їну занадто ніжною для того, аби лаятись рідною мовою. Втім, Кацуріну вдалось подолати бар’єр, що виник. Особистим досвідом знаменитість поділився на власній сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Але в міру читання я взрів, що рідною можна добряче роздати – просто треба качати вокабуляр

– зізнався Кацурін та поділився зі своїми підписниками декількома влучними словами, якими можна “добряче зарядити” своєму опонентові.

Михайло Кацурін розповів, як йому вдалось повністю відмовитись від використання російської мови
Михайло Кацурін розповів, як йому вдалось повністю відмовитись від використання російської мови

Крім того, знаменитий ресторатор додав приклади використання нецензурних українських слів. Варто зазначити, що такий підхід до “викладання” матеріалу доволі ефективний, адже підписники знаменитості змогли не лише ознайомитись з “лагідними” рідними словами, але й побачити, як їх використовувати на практиці.

Михайло Кацурін розповів про особисте з Надією Дорофєєвою

Український ресторатор зачепив і більш пікантну та особисту тему. Так, Михайло Кацурін розповів не лише про те, як лаятись солов’їною, але і як йому вдалось подолати психологічний бар’єр у ліжку. За зізнанням Кацуріна, спершу йому та його милій (так солодко він назвав свою дівчину в дописі) здавалось, що нічого не вийде.

Втім, продовжив свою думку ресторатор, усе вийшло настільки органічно, що здавалось, ніби так було все життя. У підсумку Михайло Кацурін порекомендував кожному спробувати перейти на чисту українську мову в абсолютно всіх сферах життя – навіть найпотаємніших.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.