Ада Роговцева: як живе актриса після втрати чоловіка і сина

Актриса Ада Роговцева — одна з улюблених актрис вітчизняного кіно. Її життя не завжди було такою казковою, як буває на блакитному екрані. Як пережила Роговцева труднощі, які підготувала їй життя — читайте далі.

Ада Роговцева  прекрасна радянська актриса, яка стала однією з легенд вітчизняного кіно.

Її кіно-образи були яскравими і незабутнім, і навіть багато глядачок намагалися повторити зачіску Роговцевої і наслідувати її стиль.

Життя акторки виявилася також схожим на сценарій  мелодрами, яка “в ефірі” ось уже 82 роки.

Ада Роговцева в молодости
Ада Роговцева в молодості

Ада Роговцева народилася в українському містечку Глухів, на Сумщині. Її дитинство пройшло в бідності і нужді. Але вже тоді дівчинка мріяла стати великою і залишити свій слід в історії мистецтва. Маленька Ада писала вірші і навіть відвідувала драматичний гурток при школі. Після випускного вона вирушила до Києва, де вступила до театрального інституту імені Карпенка-Карого.

Уже на першому курсі старанність майбутньої зірки дала свої плоди. На початку свого навчання вона вже отримала свою головну роль у виставі. Після цього пропозиції від різних режисерів надходили буквально регулярно.

Дивно, але вже в 24 роки Ада Роговцева стала володаркою звання Заслуженої артистки.

Тоді ж, в студентські роки, вона зустріла свого єдиного чоловіка. Костянтин Степанков був на 10 років старшим за актрису і був її викладачем у ВУЗі. Свої відносини пара приховувала до випускного.

Ада Роговцева с мужем Константином Степанковым
Ада Роговцева з чоловіком Костянтином Степанковим

У сім’ї народилися двоє прекрасних дітей з різницею в 10 років син Костя і дочка Катя. У 2004 році в сім’ю постукала перша біда — чоловік Ади помер від ішемії. Актриса важко переживала втрату коханої людини.

У 2012 році Ада втратила і сина, теж Костянтина. Чоловік був ліквідатором на Чорнобильській АЕС. Згодом довго боровся з онкологією, яка перемогла хлопця. Роговцева знову шукала сили, щоб пережити важку втрату.

Ада Роговцева с мужем и детьми
Ада Роговцева з чоловіком і дітьми

Сьогодні Ада Роговцева продовжує зніматися в кіно, не дивлячись на похилий вік 82 роки. Вона висловлює свою активну політичну і громадянську позицію, через що часто піддається критиці. Роговцева активно висловлюється про Росію, як про агресора на території України, і часто підтримує воїнів АТО — збирає кошти і їздити на передову з концертами.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.