Оля Полякова зізналася, що регулярно робить уколи краси, щоб не старіти: “Колю ботокс з 23 років”

43-річна співачка Оля Полякова виглядає набагато молодше свого віку. Однак це їй коштує багато зусиль, часу та коштів. Що артистка робить для того, щоб не старіти, читайте далі в матеріалі.

Українська “Королева ночі” Оля Полякова виглядає просто приголомшливо. Співачка з довжелезними ногами має струнку, підтягнуту фігуру та обличчя без жодної зморшки. Важко повірити, що красуні Олі Поляковій вже 43 роки.

Для того, аби так виглядати, співачка витрачає купу часу, зусиль та коштів. Полякова зізнається, що проводить в спортзалі щодня по декілька годин. Крім того, Оля годинами “не вилазить” зі косметологічних кабінетів. Співачка постійно робить різні процедури як для тіла так і для обличчя, які допомагають їй виглядати молодо та свіжо. Також Полякова не відмовляється й від уколів краси.

Оля Полякова заспівала легендарний хіт українською
Оля Полякова зізналася, що регулярно робить уколи краси

Нещодавно в програмі “Дорослі дівчатка”, яка виходить на Ютуб-каналі Маші Єфросініної, співачка зізналася, що почала колоти ботокс ще у 23 роки, після чого повторює процедуру кожні 8 місяців. За словами Полякової, інші уколи вона не робить: не збільшує губи, не коригує скули, не робить підтяжку обличчя та інше.

У мене дуже великі риси обличчя, і якщо я почну колоти гіалуронову кислоту, я буду схожа на покусану бджолами жінку.

, – сказала Полякова.

При цьому співачка зізнається, що робить масаж обличчя, різні маски та інше та без цих процедур в кадрі вона не з’являється. Перед кожною зйомкою співачка тратить близько трьох годин на те, щоб привести своє обличчя до ладу. За словами Полякової, один її похід до косметолога перевищує 200 доларів.

Оля Полякова виступила з однією із найвідоміших своїх пісень, втім з російської переклала хіт рідною українською мовою
Оля Полякова зізналася, що регулярно робить уколи краси

Варто відзначити, що прихильники підозрюють Полякову в тому, що вона збільшувала груди. На фото артистки у купальнику чітко видно, що її бюст, як “м’ячики” та мають неприродну форму. Прихильники вважають, що співачка зробила операцію після народження другої дитини. Сама ж Полякова ігнорує питання про бюст, при цьому не підтверджує і не заперечує здогадки публіки.

Схожі статті

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.