Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко і Олександр Бережок стали батьками: у знаменитої пари важлива подія

Вікторія Булітко з "Дизель Шоу" не так давно стала мамою. Акторка вирішила не приховувати батька новонародженої дитини – ним виявився її колега Олександр Бережок

Відомі українські актори та гумористи Вікторія Булітко та Олександр Бережок нещодавно стали батьками. Знаменитості вирішили не приховувати цієї радісної події від шанувальників та показали фотографії своїм підписникам. Щоправда, виписка з пологового будинку виявилась “фейковою” – актори знімали нову серію серіалу від “Дизель студіо” й стали батьками виключно на телеекранах.

Вікторія Булітко та Олександр Бережок показали фото з дитиною

Відомі українські актори показали прихильникам свою новонароджену дитину. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Вікторії Булітко одного разу з’явились декілька фото, на яких актора притискається до свого колеги Олександра, а в руках тримає маля. Фотографія була зроблена під час знімання одного з епізодів телесеріалу “Вижити за будь-яку ціну”, створеного “Дизель студіо”.

Вікторія Булітко та Олександр Бережок стали батьками в серіалі
Вікторія Булітко та Олександр Бережок стали батьками в серіалі

В українському гумористичному серіалі в стилі “реаліті” актори грають подружню пару – Сашу та Віку. Молодята щойно переїхали жити у власну квартиру, залишивши батьківське гніздечко. У серіальних закоханих з’явилась дитина – саме цією подією вони й вирішили поділитись зі своїми підписниками. Деякі шанувальники та навіть колеги артистів не зрозуміли гумору, тому написали чимало привітань у коментарях під публікацією.

Українські актори з “Дизель Шоу” показали романтичні кадри, на яких грають персонажів з телесеріалу

Особисте життя акторів з “Дизель шоу”

Насправді в реальному житті колег нічого не пов’язує. Олександр Бережок уже давно одружений на колишній фотомоделі, танцівниці та бренд-менеджерці Олені Єрохіній. 2016 року в їхній сім’ї з’явилось двоє синів – Гліб та Лук’ян, а цього року світ зустрів ще одну дитину закоханих – донька Ая.

Вікторія Булітко ретельно приховує своє особисте життя. Прихильникам невідомо, кого кохає відома акторка з “Дизель Шоу”, втім про те, що її серце стовідсотково зайняте, знає чи не кожен. У багатьох інтерв’ю знаменитість зізнавалась, що вона кохає, проте не готова розповісти, кого.

Схожі статті

З’їдять за хвилину! Новий салат з буряка “Свята людина” в пакеті на кожен день. Готую в мікрохвильовці

Навіть зі звичайного буряка можна приготувати дуже смачний святковий салат, від якого будуть в захваті всі гості. Салат виходить соковитим, ніжним і дуже смачним.

Смажені пиріжки з картоплею: хрустке, рум’яне, м’яке та зовсім не гумове тісто. Додаю секретний інгредієнт

Пиріжки з картоплею люблять всі, тому сьогодні ми підготували рецепт повітряних і водночас ніжних пиріжків. Про приготування крок за кроком – читайте нижче.

Рецепт привезла з Італії. Простий і ситний перекус на кожен день: сирні равіолі, по-нашому – вареники

Щоб смачно і ситно перекусити, не обов'язково розвозити велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт вишуканої, але й дуже простої страви, яка запам'ятається і сподобається вам із першої спроби.