Оля Полякова відверто зізналась, чому пішла на грузинські “Танці з зірками”: “Буде в тебе запальний грузин”

Нещодавно стало відомо, що співачка Оля Полякова бере участь в грузинській версії "Танців з зірками". В студії "Сніданку з 1+1" артистка розповіла, чому вирішила зніматись в проєкті

Відома українська співачка Оля Полякова нещодавно повідомила, що стала учасницею грузинської версії телепроєкту “Танці з зірками”. Артистка стала першою іноземною зіркою, яка бере участь у зніманні шоу. В телепрограмі “Сніданок з 1+1” Оля Полякова детальніше розповіла, чому погодилась піти на шоу та розповіла, як пройшов перший ефір.

Оля Полякова розповіла про свій досвід в іноземних “Танцях з зірками”

У студії “Сніданку” українська знаменитість розповіла, що підготовка до знімання першого ефіру грузинського танцювального проєкту для неї почалась ще за три тижні до події. Так, Оля Полякова танцювала с Максимом Єжовим, українським професійним танцюристом. Проте, за словами співачки, вибір продюсерів збив її з пантелику.

Оля Полякова зізналась, що продюсери грузинського телепроєкту зробили для неї справжній сюрприз. Артистка сподівалась, що їй вдасться “вибити” у партнери жителя країни, в яку вона приїхала на знімання танцювального шоу, втім творці “Танців з зірками” вирішили зовсім по-іншому.

Мені сказали: “Буде тобі запальний грузин” і привезли українця Максима

– розповіла співачка.

Оля Полякова розповіла про грузинський танцювальний проєкт
Оля Полякова розповіла про грузинський танцювальний проєкт

Оля Полякова про атмосферу в Грузії

Українська співачка зазначила, що їй сподобалось у цій країні, адже грузини надають неймовірну підтримку українцям. Так, Оля Полякова зазначила, що першим після посадки літака побачила українські прапори по всьому грузинському місту. Крім того, зізналась артистка, загальна атмосфера країни дуже надихає, а місцеве населення дуже привітне.

Ти розумієш, що тут тобі раді, не образять, нагодують та заспівають пісню

– прокоментувала артистка.

Перший ефір “Танців з зірками” в Грузії

31 жовтня в Грузії відбулась прем’єра першого випуску відомого танцювального проєкту. Оля Полякова вирішила взяти участь в шоу заради того, аби про її благодійний проєкт “Незламні” дізналось якомога більше людей.

Першим виступом Полякової та її партнера Єжова став танець під пісню популярного українського гурта “Океан Ельзи”. Хоча судді поставили парі один з найнижчих балів, артистка не засмучується та готова довести, що гідна вищих балів.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.