Кар’єра Володимира Остапчука після розлучення з Горняк стрімко пішла вгору: в мережі з’явились перші подробиці

Відомий український телеведучий після розлучення з колишньою дружиною "розквітнув" та почав нове життя. Стало відомо, чим нині займається Володимир Остапчук

Відомий український телеведучий та шоумен Володимир Остапчук нещодавно приголомшив своїх шанувальників несподіваними новинами про те, що розлучається з юристкою Христиною Горняк. Закохані перебували в шлюбі декілька років, але вирішили таємно підписати папери та розійтись різними дорогами. Нині коментарів та зізнань, чому сталось розлучення, ні від Остапчука, ні від Горняк немає. Втім, схоже, що ведучий не збирається довго засмучуватись.

Так, нещодавно стало відомо, що артист знайшов нову роботу, а на останніх фотографіях артист буквально “розквітнув” – його усмішка сяє навіть яскравіше за вогонь в очах. Схоже, що Володимир Остапчук не збирається сумувати стосовно розлучення зі своєю коханою. Втім, можна припустити й те, що шоумен окрім телевізійного таланту може похвалитись й акторською майстерністю, саме тому Володимиру вдається так вдало приховувати смуток.

Володимир Остапчук довго не сумував після розлучення й встиг знайти нову роботу
Володимир Остапчук довго не сумував після розлучення й встиг знайти нову роботу

Володимир Остапчук на телебаченні

На офіційному акаунті українського телеканалу “Дом” у соціальній мережі Інстаграм нещодавно з’явився допис про Володимира Остапчука. Продюсери каналу повідомили, що відтепер шоумен стане ведучим дитячої програми “Ліс рук”.

Перший випуск нового телепроєкту-вікторини, вести яку доручили Володимиру Остапчуку, покажуть вже зовсім скоро. На офіційному акаунті повідомили, що 5 листопада об 11:00 телеглядачі можуть ввімкнути український канал та подивитись прем’єру “Лісу рук”.

Творці телепроєкту повідомили, що “Ліс рук” – це дитяча програма у формі вікторини, метою якої є показати, що українські письменники та поети – це не лише нудні картинки в шкільних підручниках. У дописі пообіцяли, що новий телепроєкт представить небуденний погляд на відомих українських діячів літератури та культури.

Кожен випуск присвячений одному відомому українському письменникові чи письменниці й складатиметься з кількох тематичних блоків про їхнє життя та творчість, кохання, хобі, вподобання, корисні й не дуже звички

– зазначили в описі до нового допису.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!