Причина не в зрадах: стало відомо, через що насправді розвалився шлюб Філіпа Кіркорова та Алли Пугачової

У мережі з'явилась інформація про те, чому Алла Пугачова та Філіп Кіркоров розлучились. З'ясувалось, що причиною стала не подружня зрада та навіть не різниця у віці

Про шлюб Алли Пугачової та Філіпа Кіркорова говорять мало. Нині російська Примадонна щасливо заміжня за популярним коміком Максимом Галкіним та виховує разом із ним спільних дітей. Втім, у минулому артистка перебувала в шлюбі з Філіпом Кіркоровим. Рустам Солнцев, який прославився участю в “Дом-2”, розкрив причину, через яку Примадонна ймовірно не любить згадувати колишнього чоловіка.

Рустам Солнцев прокоментував особистість Кіркорова та його стосунки з Пугачовою
Рустам Солнцев прокоментував особистість Кіркорова та його стосунки з Пугачовою

Реальна причина розлучення Алли Пугачової та Філіпа Кіркорова

Останнім часом Філіп Кіркоров демонструє не найкращі риси своєї особистості. 2022 рік став для артиста роком сварок та скандалів. Так, у російському шоубізнесі вирують справжні пристрасті, а ледве не в кожному конфлікті тим чи іншим чином замішаний Філіп Кіркоров. Публіка звикла бачити його егоїстичною персоною, яка нестерпно любить лише себе одного. Хоча багато прихильників запевняли себе, що це – лише частина сценічного образу, життєві обставини доводять, що все не зовсім так.

За зізнанням Рустама Солнцева, саме безмежна любов до самого себе у свій час відштовхнула Аллу Борисівну від її колишнього чоловіка. Нагадаємо, що Примадонна перебувала в шлюбі з Філіпом Кіркоровим близько одинадцяти років, але не зуміла ні на краплю змінити особистості свого екс-коханого в кращу сторону. Так, Рустам Солнцев запевняє: Алла Пугачова просто не стерпіла поведінки російського артиста та вирішила від нього піти.

Алла Пугачова та Філіп Кіркоров здавались щасливою парою близько одинадцяти років, але врешті-решт розлучились
Алла Пугачова та Філіп Кіркоров здавались щасливою парою близько одинадцяти років, але врешті-решт розлучились

На особистому YouTube-каналі “Руся in USA” Солнцев зізнався, що Філіп Кіркоров мав шанс стати кращою версією себе, втім не зумів побороти свого егоїзму.

Була в нього [Кіркорова – прим. ред.] у житті можливість стати людиною. Була. І бог послав йому цю жінку — Пугачову — щоб він поруч із нею став цією людиною. Але я гадаю, що вона дуже швидко махнула на нього рукою. Нескінченне милування. І стало їй гидко, досиділа вона свій термін. А потім, коли вони розлучилися, помітили, що Пугачова навіть говорити про нього не може. Не може і не хоче

– розповів Рустам Солнцев.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.