Зрадила вже другу батьківщину: Ані Лорак розчарувала дописом з сонячної Іспанії – “Тут я почуваюся вдома”

Скандальна співачка Ані Лорак у черговий раз зганьбилась в мережі недоречними дописами. Схоже, артистка зовсім не віддана ні одній державі – відчула себе вдома вже в іншому місці

Колись популярна в Україні співачка Ані Лорак зуміла зганьбити своє ім’я та назавжди поховати свою кар’єру не лише на Батьківщині, але й в усьому світі. У свій час Кароліна (справжнє ім’я скандальної співачки) вирішила покинути Київ заради кар’єри в росії. Після початку повномасштабного вторгнення Ані Лорак ні одного разу не висловила чіткої позиції.

Тепер виявилось, що співачка перебуває в сонячній Іспанії, а її останній допис серйозно обурив мережу. Підписники та користувачі Інстаграму буквально “закипіли” від лицемірства артистки та запропонували їй відвідати Україну, замість відпочинку на золотому узбережжі Іспанії.

Ані Лорак обурила мережу черговим недоречним дописом
Ані Лорак обурила мережу черговим недоречним дописом

Ані Лорак відпочиває в Іспанії

Відома артистка нещодавно опублікувала новий допис на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. У публікації співачка зазначила, що нині відпочиває в одному з іспанських містечок, втім не ця інформація розізлила користувачів соціальної мережі найбільше. Артистка зазначила, що вода завжди надавала їй сили, а також написала: “Тут я почуваю себе вдома”.

Подібний вираз розділив коментаторів на декілька таборів. Прихильники Ані Лорак почали захищати її від справедливих закидів зі сторони інших підписників. Українців вислів Кароліни насмішив та розізлив одночасно. Дехто запропонував артистці поїхати та відновити сили в росії, а інші запропонували повернутись в Україну та подивитись, що з її рідною країною робить держава, якій вона ледве не співає дифірамби.

Ані Лорак зазначила, що вважає сонячну Іспанію своїм домом

Ось декілька коментарів під новим дописом артистки:

  • “Ухти, Іспанія… а Крим не придає сил?”;
  • “В Крим до моря не хочеш? Або в Одесу?”;
  • “А що, росія не гріє?”;
  • “Так це ж загниваюча Європа, ні води ні газу – от в рашці все є, туди їдь”;
  • “Забула де твій дім?”;
  • “Цікаво, круто відпочивати в Іспанії з українським паспортом??”;
  • “У Маріуполь теж можеш до моря приїхати”;
  • “Коли Україну бомбардують, ваш дім – Іспанія… що ж буде завтра?”;
  • “За пів року мовчання було більше поваги ніж зараз. Краще б Ви і надалі нічого не казали, а не усе це”;

Популярне

Схожі статті

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.

Історія кохання була красивою і тривалою, але йому набридло: як Дан Балан відрікся від ефектної Тіни Кароль

Відому українську співачку свого часу підозрювали у романі з колегою Даном Баланом. Чи дійсно вони були разом, дізнатись важко. Втім, чоловік відрікся від артистки.

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.