Екс-дружина Кривошапка Тетяна Денисова після втечі з України вперше вийшла на зв’язок: “Не знаю з чого почати”

Колишня дружина зірки шоу "Х-Фактор" Олександра Кривошапка Тетяна Денисова прославилася зрадницею України через своє мовчання після 24 лютого.

Тетяна Денисова – відома українська хореограф, засновниця та керівниця танцювального колективу у Німеччині з українськими учасниками, вона була в числі членів журі “Танцюють всі!” протягом семи років, а з 2017 року сіла в суддівське крісло російського проекту “Танцы”.

Після подій 2014 року Денисова не відмовилася від своєї кар’єри в росії, при цьому отримала у 2022 році запрошення в шоу “Танці. World of Dance” як член журі. 24 лютого Тетяна знаходилася в Україні на зйомках і особисто відчула та побачила повномасштабне російське вторгнення, однак вона не відмовилася від співпраці з країною-окупантом і ніяк не висловилася про війну, не засудила ворога і не підтримала Україну.

Экс-муж Татьяны Денисовой Александр Кривошапко женился в третий раз
Екс-дружина Кривошапка Тетяна Денисова після втечі з України вперше вийшла на зв’язок

В результаті вже у відзнятих до 24.02 епізодах монтажери вирізали всі кадри з Денисовою, а СТБ розірвав з нею співпрацю. Євген Кот, який вчився у Денисової і сидів поруч з нею на “Танцях”, повністю викреслив з життя цю людину, коли дізнався, що не дивлячись на те, що вона відчула на собі ці найстрашніші перші дні, виїхала в росію і сіла в суддівське крісло іншого шоу.

Колишній чоловік Тетяни Денисової Олександр Кривошапко в інтерв’ю зізнавався, що не любить говорити погано про екс-дружину, але розповів, що вона поливала брудом москву, в якій жила і продовжує жити:

Скажу так, що Таня завжди мені говорила, цитую: “москва – місто нар***анів, про***туток і, м’яко кажучи, представників ЛГБТ-суспільства

, – поділився Кривошапко.

Після своєї ганебної втечі з України в росію Денисова продовжила мовчати, але тепер вперше за ці місяці опублікувала новий пост в Instagram. Зрадниця виклала пляжне фото з квітами на піску, але себе не показала, і написала:

Прямо не знаю з чого почати… Як справи?

Екс-дружина Кривошапка Тетяна Денисова після втечі з України вперше вийшла на зв'язок
Екс-дружина Кривошапка Тетяна Денисова після втечі з України вперше вийшла на зв’язок

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.