Як виглядають всі чоловіки Камалії: найбагатша співачка стала дружиною мільярдера після бандита і слідчого

Співачка Камалія вже 20 років в шлюбі з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром. Однак до заміжжя українська красуня мала багато залицяльників.

Камалія і Мохаммад Захур в шлюбі вже 20 років. Вони виховують двух прекрасних доньок і є справжнім прикладом для наслідування, адже демонструють любов і повагу один до одного весь цей час.

Цікаво, що їхня історія кохання дуже незвичайна і схожа на казку. Річ у тім, що пакистанський мільярдер закохався в українську красуню з першого погляду і вже через 3 місяці він запросив її на побачення, яке виявилось їхнім весіллям.

Як виглядають всі чоловіки Камалії

Втім, до заморського принца Мохаммада Захура Камалія мала й інших чоловіків. Щоправда, вони були зовсім не ідеальними.

На початку своєї співочої кар’єри юна Наталія Шмаренкова (справжнє ім’я Камалії) закохалася у хлопця, х яким співала в одному гурті. Вони почали зустрічатися та будувати стосунки, однак мама співачки була проти хлопця. Про це розповіла Камалія і її мама Інна у програмі “Викриття. Післямова”. За словами Інни Шмаренкової юнак полюбляв випити і вів себе занадто зверхньо, тому вона відмовляла доньку від стосунків.

Друге кохання Камалії теж було невдале. Дівчина покохала чоловіка, який займався незаконною діяльністю, простіше кажучи, був бандитом. Чоловік був заможним, але до своєї обраниці ставився не дуже добре. Бувало, що чоловік зачиняв Камалію вдома і забороняв їй виходити. Тоді мама Камалії вигадала справжній план втечі. Співачка втекла від чоловіка, позичивши гроші на потяг у покоївки.

Третє кохання Камалії теж закінчилося погано. Співачка закохалася в слідчого і хотіла побудувати з ним сім’ю. Однак дівчина настільки занурилась у стосунки, що почала відміняти концерти і псувати свою кар’єру. Камалія навіть погрожувала матері, що зробить щось з собою, якщо та буде заважати. Однак одного разу співачка застукала коханого з іншою жінкою і не змогла пробачити зраду.

Втім, співачка зробила висновки зі всіх своїх невдалих стосунків і пізніше  вийшла заміж за достойного чоловіка.

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.