Кошовий, Казанін, Кравець та інші зірки “Кварталу 95”, які створили міцний шлюб: історії кохання та фото

Майже всі акторки студії "Квартал 95" мають сім'ю та дітей. Хто із "кварталівців" вже багато років відданий своїй другій половинці, читайте далі в матеріалі.

Студію “Квартал 95” заснували близько 20 років назад. З того часу головний акторський склад майже не змінився. Публіка обожнює акторів “Кварталу” не лише через їхній гумор, а й через їхню щирість. Зірки “Кварталу” вже давно поріднились один з одним, вони роками дружать сім’ями. Цікаво, що майже всі актори підтримують сімейні цінності і багато років живуть зі своїми половинками.

Євген Кошовий і дружина Ксенія – 15 років

Весілля акторів Кварталу 95: Євген Кошовий
Зірки Кварталу 95, які створили міцний шлюб: Євген Кошовий

Євген Кошовий познайомився зі своєю майбутньою дружиною в ресторані. Тоді Ксенія була танцівницею відомого балету “Freedom”. Комік закохався в красуню з першого погляду і одразу почав добиватися її серця. Одружилися Євген Кошовий і Ксенія у 2007 році. Вони зіграли пишне весілля, на якому були не тільки всі родичі, а й всі “кварталівські” друзі і колеги. В цьому році подружжя відсвяткувало 15 річницю весілля. В шлюбі у них народилася донька Варвара і донька Серафима.

Євген і Ксенія Кошові
Зірки Кварталу 95, які створили міцний шлюб: Євген Кошовий

Володимир Зеленський і дружина Олена – 19 років

Зірки Кварталу 95, які створили міцний шлюб: Володимир Зеленський
Зірки Кварталу 95, які створили міцний шлюб: Володимир Зеленський

Зараз Володимир Зеленський не входить до складу “Кварталу”, однак він зробив величезник вклад в розвиток команди і публіка назавжди запам’ятала його неймовірні перевтілення на сцені.

Олена – перше і єдине кохання Володимира Зеленського. Вони познайомились ще в школі, однак почали будувати стосунки будучи студентами. До одруження закохані зустрічалися 8 років, тож їх рішення піти під вінець було добре обдуманим. Володимир і Олена одружилися у 2003 році. Подружжя мають двох дітей: доньку Олександру та сина Кирила.

Валерій Жидков і дружина Марія – 19 років

Зірки Кварталу 95, які створили міцний шлюб: Валерій Жидков
Зірки Кварталу 95, які створили міцний шлюб: Валерій Жидков

Валерій Жидков познайомився зі своєю майбутньою дружиною ще в студентські роки. Пара довго зустрічалась і лише через 6 років стосунків, у 2003 році, закохані офіційно оформили стосунки. Валерій і Марія виховують двох доньок.

Олена Кравець і чоловік Сергій – 20 років

Весілля акторів Кварталу 95: як виходила заміж Олена Кравець
Весілля акторів Кварталу 95: як виходила заміж Олена Кравець

Олена Кравець познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком в студентські роки і закохалася в нього з першого погляду. Їхні стосунки розвивалися дуже швидко. Олена і Сергій почали жити разом і через декілька місяців дівчина дазналась про вагітність. Закохані одразу вирішили одружитись. В цьому році Олена і Сергій відсвяткували 20-ту річницю весілля. В шлюбі у них народилась старша донька Марія, якій зараз 19, та двійнята Катя і Ваня, яким зараз 7 років.

Степан Казанін і дружина Наталія – 29 років

Весілля акторів Кварталу 95: Степан Казанін
Зірки Кварталу 95, які створили міцний шлюб: Степан Казанін

Степан Казанін одружився, коли йому було всього 18 років, а його дружині – 17. Тоді він був студентом першого курсу і його батьки були проти такого раннього одруження. Однак хлопець не послухав батьків і повів під вінець свою кохану. Степан зробив правильний вибір, адже він вже 29 років щасливий у шлюбі і має 24-річного сина.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.