Як зараз живе старша сестра Андрія Данилка та чому він з нею не спілкується: жінка підставила рідного брата

Андрій Данилко, якого публіка знає, як веселу та харизматичну Вєрку Сердючку, має не просте особисте життя. Чоловік не тільки не має власної родини, а й багато років був у сварці з рідною сестрою.

Андрій Данилко народився в бідній сім’ї робітників у місті Полтава. Батько Андрія зловживав алкоголем і часто бив маму, тож хлопець ще з малих літ жив у постіному страху. Коли майбутній зірці було 7 років, його батько помер від онкологічної хвороби. Тоді мама Андрія працювала на двох роботах, щоб хоч якось забезпечити двох дітей, адже крім сина у неї була ще й донька від першого шлюбу Галина. Сестра Данилка старша за нього на 10 років, жінка не публічна і в Мережі нема жодного її фото.

Однак слава про сестру Данилка ходить не дуже гарна. Ще у 2010 році мама артиста Світлана Іванівна дала інтерв’ю журналістам, де розповіла, що її донька має проблеми з психікою. Тоді жінка зізналася, що у Галини манія переслідування, вона майже не виходить із дому і здригається від кожного шороху.

Как выглядела и чем занималась мама Андрея Данилко, которую он многие годы скрывал
Як виглядала мама Андрія Данилка

Мама Данилка Світлана Іванівна розповіла, що її доньку утримує саме її син, адже чоловік Галини працює асфальтоукладщиком і заробляє копійки. Світла вважала, що проблеми в її доньки саме через кошти, адже ті гроші, які їй давав Андрій Данилко, для Галини були величезними, тож вона весь час боялась, що її пограбують, або на неї хтось нападе.

Після скандального інтерв’ю мами Данилка сталася ще одна ситуація, яка довела, що з психологічним здоров’ям Галини не все добре. Сестра Андрія написала на нього заяву в поліцію, начебто він викрав її сина. Пізніше виявилось, що Данилко забрав 12-річного хлопчика і поклав на лікування, адже це було вкрай необхідно, а сама Галина ігнорувала хворобу сина.

Через цей конфлікт Андрій Данилко посварився з сестрою і не спілкувався з нею 5 років. В недавньому інтерв’ю артист зізнався, що зараз має нормальні стосунки з сестрою. Помирились рідні брат та сестра лише після смерті матері в 2020 році.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.