Радість батьківства. Яке ім’я дали новонародженому сину зірки “Орла і Решки” Настя Коротка і Андрій Бєдняков

Зіркова пара, що знайомила українців зі світовими краєвидами в тревел-шоу «Орел і решка», зробила паузу, щоб народити і виховати синочка. Це вже друга дитина Короткої і Бєднякова.

Андрій запізнився на пологи першої донечки, яку Настя подарувала ведучому 7 років тому. Коли ж мав народитися синочок, татусь планував бути поруч із дружиною. Але обставини склалися зовсім по-іншому. Через війну Коротка змушена була їхати народжувати за кордон, а чоловік залишився вдома.

Двоє дітей Короткої і Бєднякова

Щасливий татусь виклав у мережу ніжку немовляти з вибаченням, що не може бути поруч. За 2 тижні після появи дитинки на світ батьки визначилися з іменем для другої дитини, назвавши сина Остапом. Підписники зіркових батьків, оцінивши світлину Ксені з молодшим братиком, залишилися вдоволеними, заливши під світлиною в Інстаграмі такі коментарі:

“Козак справжній!”

“Милота та й тільки!”

“Чудовi діти!”

“Остап Андрійович! Гарно”.

При цьому татусь пожартував:

“Коротка, це точно наші діти? Двоє?”

Історія кохання

Познайомилася Андрій з Настею в 2008 році випадково. Бєдняков мешкав у Маріуполі і працював на заводі. У перервах між змінами юнак брав участь у КВНі. Так їхні шляхи перетнулися. Коротка була представницею конкуруючої команди. Під час бенкету дівчина стала шукати зубочистку, а Андрій подав. Так вони й зблизилися.

Зііркова пара ще до народження Остапчика

Шість років голубки зустрічалися. А потім Бєдняков наважився зробити пропозицію. Сталося це в Нью-Йорку. За рік після весілля Настя народила дівчинку, яку назвали Ксенею.

Колишніх КВНників не буває. У родині завжди весело й лунають жарти. Це можна побачити зі світлин, де батьки й донечка завжди усміхнені і роблять якісь цікаві речі. Глава родини запевняє, що Настя вміє добре робити не лише макарони, але й дітей.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.