“Говорив речі, які травмували”: Анастасія Кузьміцька з “Холостяка-12” розповіла про пекельні умови зйомок шоу

Анастасія Кузьміцька, яка вибула з нового сезону реаліті-шоу про кохання, розповіла про не дуже райдужні умови знімання в проєкті. Дівчина розказала про відсутність сну, великі штрафи та погане ставлення Алекса Топольського

Анастасія Кузьміцька стала учасницею нового сезону реаліті-шоу “Холостяк”. Дівчина покинула телепроєкт вже в другому випуску, втім не розгубилась та вирішила розповісти про буквально “пекельні” умови знімання в телепроєкті.

Так, за словами Кузьміцької, всі учасниці недосипали, мусили підписувати контракт з жахливими умовами, а сам Алекс Топольський подекуди зневажливо ставився до учасниць. Крім того, Анастасія Кузьміцька кинула камінь і в город Григорія Решетника, втім більш детально про причини свого невдоволення поведінкою ведучого проєкту дівчина не розповіла.

Анастасія Кузьміцька про умови знімання в телепроєкті

Після виходу другого випуску “Холостяка” в ефір учасниця, яка вибула в цьому епізоді, опублікувала на особистій сторінці деталі пекельних умов знімання в шоу. Так, за словами Анастасії Кузьміцької, їх з дівчатами змушували говорити образливі речі одне про одного, вони були вимушені довго працювати без сну.

Учасниця дванадцятого сезону “Холостяка” вирішила розповісти правду про умови, в яких вона змушена була працювати та жити деякий час

Ох, як багато мені є, про що розповісти. Мені потрібен час, аби зібратись з думками та розповісти все так, як це насправді відбувалось. Монтаж і дубляж – це чарівна штука, саме так вони грамотно показували те, що задумали

– зізналась учасниця дванадцятого сезону “Холостяка”.

Анастасія Кузьміцька тезисно розповіла про те, що їй та іншим дівчатам довелось пережити на зніманні телепроєкту. За зізнанням дівчини, поганим було ставлення і Алекса Топольського, і Григорія Решетника. Крім того, Кузьміцька висловилась про психолога реаліті-шоу “Холостяк”, яка спершу робила так, аби дівчата їй довірились, а після – “зливала” інформацію Топольському та редакторам, аби ті “вибудовували” сюжет шоу.

Усі учасниці підписували суворий контракт, згідно з яким ми не мали права ні на що до 9 липня 2022 року. Були штрафи 50-100 тисяч гривень й немає можливості йти на співпрацю з ніяким іншим каналом. Прописано було все, до дрібних деталей

– підсумувала дівчина.

Анастасія Кузьміцька відверто про знімання телепроєкту “Холостяк”

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.