Надя Дорофєєва прокоментувала свою вагітність раніше, ніж Каменських, і показала живіт: Кацурін здивується

Відома українська співачка вперше прокоментувала свою вагітність та зізналась, що планує робити далі. Надя Дорофєєва заявила, що вона ніколи не притримувалась течії childfree

Українська відома артистка та співачка Надя Дорофєєва нещодавно прокоментувала свою вагітність та відповіла на запитання, які давно цікавили її прихильників. Так, на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість розповіла, в якому стані перебуває наразі та зізналась, що ніколи не відносила себе до течії childfree.

Надя Дорофєєва про свою ймовірну вагітність

Нагадаємо, що нещодавно публіка запідозрила українську співачку в ймовірній вагітності. Після того, як артистка раптово зізналась, що почала зустрічатись з київським ресторатором Михайлом Кацуріним, серед шанувальників пішли чутки про ймовірне становище зірки. Крім того, масла до вогню додали фото, на яких декотрі розгледіли круглий живіт.

Втім, тепер Надя Дорофєєва зізналась, що не чекає на дитину. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм українська співачка влаштувала рубрику “питання-відповідь”. Хтось з підписників артистки вирішив перепитати, чи не чекає Надя Дорофєєва дитину. Співачка чесно відповіла, що незабаром у новоспеченій сім’ї поповнення не очікується. Аби довести свою відповідь, Дорофєєва показала фото, на якому добре видно її плаский живіт.

Надя Дорофєєва зізналась, чи чекає на дитину та на підтвердження своїх слів показала живіт у піднятій футболці
Надя Дорофєєва зізналась, чи чекає на дитину та на підтвердження своїх слів показала живіт у піднятій футболці

Українська співачка про майбутні плани

Варто зазначити, що чимало шанувальників артистки вважали, що вона є прихильницею руху childfree, який передбачає відмову від народження дітей через особисті принципи та свідомі упередження. Причиною появи таких думок став стереотипний факт, що у віці 32 років співачка не має дітей. Втім, зізнається артистка, вона насправді хотіла б мати дітей.

Ні! І на цьому очікуваному запитанні завершую наш із вами інста-вечір. Дякую вам, ви хороші

– підсумувала артистка на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Надя Дорофєєва зізналась, як насправді ставиться до течії childfree
Надя Дорофєєва зізналась, як насправді ставиться до течії childfree

Нагадаємо, що нині українська співачка перебуває в стосунках з відомим київським ресторатором Михайлом Кацуріним. Після розлучення зі своїми колишніми, виявилось, що новоспечені закохані крутять роман. Дорофєєва покинула Володимира Дантеса, з яким доволі довго прожила, а Кацурін пішов від своєї дружини Даші.

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.