“Я у себе найкраща”: ексдружина Остапчука Христина Горняк прокоментувала свою участь в реаліті-шоу “Холостяк”

Нещодавно одна з найвідоміших пар українського шоубізнесу оголосила про своє розставання. Після підписання документів про розлучення Христина Горняк заговорила про участь в реаліті-шоу

Вже декілька місяців уся мережа буквально гудить про ймовірне розлучення Христини Горняк та Володимира Остапчука. Хоча офіційних і прямих заяв, на кшталт “ми розлучились”, не було, шанувальники ексзакоханих впевнені – вони давно розстались. Вперше на це натякнув ведучий Слава Дьомін, а після підписники Христини Горняк помітили, що дівчина відправилась на острів Міконос.

Нагадаємо, що раніше у відповідь на запитання своїх шанувальників вона зазначала, що відправляється на цей острів, аби відновити внутрішні сили та “вилікувати” своє ментальне здоров’я. Так, Христина Горняк тоді розповіла, що після розлучення Міконос буде першим місцем, куди вона відправиться.

Христина Горняк про участь в реаліті-шоу

Тепер шанувальники ще більше підозрюють, що українська нотаріуска та Володимир Остапчук вже ніколи не з’являться на публіці як закохана пара. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Христина Горняк прокоментувала, чи хотіла б вона спробувати знайти своє кохання на одному з відомих українських реаліті-шоу.

Христина Горняк зізналась, чи зможуть шанувальники побачити її на телеекранах у проєктах про кохання
Христина Горняк зізналась, чи зможуть шанувальники побачити її на телеекранах у проєктах про кохання

У Інстаграм-історіях знаменитість вирішила влаштувати рубрику “питання-відповідь”, й один з її підписників поцікавився, чи хотіла б Христина Горняк колись взяти участь в реаліті-шоу “Холостячка”. Дівчина зізналась, що це доволі цікаве запитання, втім “Холостяк” і “Холостяка” – не її формат телешоу.

Але, якби з двох шоу обирала, то мені імпонує більше “Холостяк”

– зазначила Христина Горняк і додала смайлик, який сміється.

Втім, зізналась ексдружина українського телеведучого, їй не подобається шалена конкуренція на цьому шоу. За зізнанням Христини Горняк, у неї дуже добра самооцінка й вона б не впоралась із такою кількістю дівчат, адже вона “у себе найкраща”.

Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк зазначила, що могла б взяти участь в телепроєкті “Холостяк”

Крім того, шанувальники запитали в Христини Горняк, чи хотіла б вона взяти участь в телепроєкті “Танці з зірками”. У відповідь на це запитання вона зазначила, що участь в цьому шоу передбачає величезні витримку та виснажливі тренування, які вона б навряд чи витримала.

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.