“Дуже боляче, коли коханий зраджує”: Аліна Гросу вперше заговорила після чуток про розлучення з Полянським

Нещодавно почали ширитись чутки про ймовірний розрив Аліни Гросу та Романа Полянського. Останній допис артистки сильно занепокоїв її шанувальників

Відома українська співачка Аліна Гросу вперше прокоментувала свій моральний стан після того, як мережею розповсюдились чутки про її ймовірний розрив з російським актором Романом Полянським. Так, артистка опублікувала власний вірш про внутрішню спустошеність та зазначила, що саме так вона зараз почувається.

Аліна Гросу занепокоїла фанів новим дописом

Співачка вирішила опублікувати серію фотографій, які, за її словами, зробила до проведення операції. Нагадаємо, що нещодавно артистка повідомила, що лежить в лікарні – подробиць Аліна Гросу не повідомила. На нових фотографіях дівчина виглядає усміхненою та щасливою, а на її безіменному пальці правої руки виблискує обручка. Втім, опис до нової публікації сильно занепокоїв шанувальників зірки.

Аліна Гросу показала, як виглядала до проведення операції, про яку дуже мало розповідала своїм шанувальникам
Аліна Гросу показала, як виглядала до проведення операції, про яку дуже мало розповідала своїм шанувальникам

Артистка повідомила, що вирішила поділитись з прихильниками своїми фотографіями до операції, аби ніхто не забув, як вона виглядає. Більш того, додала співачка, вона дуже вдячна своїм фанатам за всі слова підтримки та теплі повідомлення, які вони надсилають. Аліна Гросу зізналась, що підтримка означає для неї багато й без неї вона б не впоралась зі складним життєвим етапом.

Втім, найбільше занепокоїв шанувальників вірш, який Аліна Гросу додала в опис до нової публікації. Знаменитість написала твір, який описує пригнічений та спустошений моральний стан. Ось рядки з написаного українською співачкою вірша:

Візьму дешевого вина
Дістану за хвилину дна
Всі почуття мої тепер пустеля…

Пуста квартира пару стін…
А двері більше не впускають тебе
Залишу тут своє життя
І тінь тої ким стала я

Аліна Гросу збентежила мережу зізнанням у новому вірші, який опублікувала на особистій сторінці в Інстаграмі
Аліна Гросу збентежила мережу зізнанням у новому вірші, який опублікувала на особистій сторінці в Інстаграмі

У коментарях до нового допису один із шанувальників артистки запідозрив, що такий моральний стан спричинено сваркою з коханим Аліни Гросу Романом Полянським. Так, російського актора в жовтні помітили в російській столиці на презентації фільму московського режисера.

Так. Дуже боляче, коли коханий чоловік зраджує…

– зазначено в коментарі.

Втім, Аліна Гросу досі не коментує цю ситуацію, а прихильникам достеменно невідомо, що відбувається між закоханими.

Схожі статті

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!