Оля Цибульська в обіймах Юрія Горбунова показала, чим займаються українці, коли вимикають світло: “Любляться”

Оля Цибульська відома своїм відмінним почуттям гумору. Цього разу артистка записала цікаве відео з Юрієм Горбуновим, у якому знаменитості розповіли, чим українці займаються без світла найчастіше

Відомий український телеведучий та продюсер Юрій Горбунов з’явився на особистій сторінці Олі Цибульської в соціальній мережі Інстаграм. Знаменитості вирішили потішити своїх шанувальників жартівливим відео на тему відключення в Україні світла. Так, зіркам вдалось розвеселити своїх фанатів та покращити всім настрій.

Цибульська та Горбунов показали, чим займаються, коли вимикають світло

Нещодавно на особистій сторінці української співачки Олі Цибульської з’явилось кумедне відео з колегою та товаришем Юрієм Горбуновим. Артистка у властивій їй манері манері запитала в телеведучого, чим займаються українці, коли в країні вимикають світло. Оля Цибульська припустила, що люди “чубляться”, втім Юрій Горбунов виправив свою подругу та зазначив: “Та ні, любляться”.

Оля Цибульська та Юрій Горбунов зуміли потішити своїх шанувальників та покращити їм настрій у складний день
Оля Цибульська та Юрій Горбунов зуміли потішити своїх шанувальників та покращити їм настрій у складний день

Знаменитості уважно подивились в камеру, після чого Оля Цибульська зітхнула з полегшенням та вигукнула, що й дійсно – під час планової або ж екстреної відсутності електроенергії українці любляться. Знаменитості постали на відео в стильних нарядах, а Юрій Горбунов по-дружньому обійняв свою колегу Олю Цибульську.

Підписники Олі Цибульської дотепно прокоментували новий допис української артистки та зуміли зробити його ще смішнішим. Окрім цього, шанувальники поділились своїми емоціями від перегляду кумедного відео.

  • “Ох які молодці”;
  • “Красуня!”;
  • “Супер! Ви молодці”;

Що роблять зірки під час відсутності електропостачання?

Нещодавно українські зірки поділились особистими лайфхаками та ідеями для цікавого проведення часу без світла. Ксенія Мішина, наприклад, не зраджує своєму незмінному хобі – знаменита акторка медитує навіть, коли столиця в темряві. Зірка зізналась, що в неї є красивий свічник, а горіння вогню навіть додає атмосфери.

А ось Ольга Сумська настільки віддана своїй роботі, що навіть після вимкнення світла продовжує працювати в театрі. Зірка розповіла, що актори просто запалюють багато свічок і продовжують проводити репетиції майбутніх вистав.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.