Ані Лорак показалася на відпочинку в Іспанії з 11-річною дочкою від Мурата Налчаджиоглу: росте турчанка

Українська співачка-зрадниця Ані Лорак похизувалася в Мережі новим фото з відпочинку в Іспанії, на який забрала свою 11-річну дочку від Мурата Налчаджиоглу.

Ані Лорак від початку повномасштабної війни в Україні не коментує свою позицію та робить вигляд, що нічого не відбувається. На декілька місяців вона повністю зникла з Мережі, але нещодавно відновила сторінку в Instagram і викладає нові фото свого безтурботного життя.

На цей раз Ані Лорак вразила знімком з відпочинку в Іспанії. Співачка прогулялася вулицями разом з дочкою від шлюбу з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу Софією. Дівчинці 11 років і вона дуже виросла, за зростом майже наздогнала зіркову матір.

Лорак постала в джинсовому образі, чорних окулярах і білих масивних кросівках, Софія обрала стильний образ зі штанями-кльош, кофтою-бомбером, довгою футболкою, також кросівками і невеличкою сумкою чорного кольору на ручці-ланцюжку. Вони позували, показавши сердечко і усміхаючись.

Користувачі Мережі бурхливо відреагували на таку зухвалість зі сторони артистки-зрадниці, викладати такого роду фотографії, поки в твоїй країні йде війна і мовчати про це:

  • “Сором української нації…”;
  • “А чого в Іспанії? Чого не в москві відпочивати?”;
  • “Вам по цимбалам, що коїться в вашій рідній Україні, то будьте ви вигнанцями!!! Шапіто, скористайтесь можливістю відвідати усі країни світу, крім України, вона вам не по совісті!!!”;
  • “І не шкода тобі українців, які тебе обожнювали! Як можна було мовчати”.
Ані Лорак показалася на відпочинку в Іспанії з 11-річною дочкою від Мурата Налчаджиоглу
Ані Лорак показалася на відпочинку в Іспанії з 11-річною дочкою від Мурата Налчаджиоглу

Також багато коментарів про те, як виросла Софія і як вона схожа на батьків:

  • “Софія перейняла від вас все найкраще”;
  • “Соню не впізнати, так виросла дівчинка, стала вам подругою”;
  • “Яка Софія доросла стала”.

Нагадаємо, дочку Ані Лорак народила в шлюбі з колишнім чоловіком Муратом Налчаджиоглу, з яким розлучилася в 2019 році після його зрад. Зараз чоловік щасливий з іншою жінкою, а співачка про особисте життя не розповідає.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.