Формула ідеальної жінки: головний холостяк країни Алекс Топольський перерахував вимоги до майбутньої обраниці

Головний герой нового сезону культового реаліті-шоу "Холостяк" Алекс Топольський розповів про свою ідеальну дружину. Знаменитість розповів, якою має бути одна й єдина

Останнім часом бізнесмен Алекс Топольський став ледве не найбільш обговорюваною персоною в українському медіапросторі. Головний “Холостяк” України активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм і час від часу відповідає на запитання своїх підписників. Цього разу публіка зажадала дізнатись, чи повинна майбутня дружина Алекса Топольського працювати й приносити в сім’ю гроші.

Алекс Топольський про свою ідеальну дружину

Так, у особистому блозі в Інстаграм знаменитість зізнався, що насправді для нього не так важливо, аби його дівчина чи дружина заробляла гроші. Алекс Топольський розповів, що він хотів би бути поруч із людиною, яка має улюблену справу й неважливо, чи приносить ця справа прибуток.

Вся річ у тому, що головному герою нового сезону “Холостяка” невтямки, як може жити сучасна людина без цілей, прагнень та мрій. Також варто зазначити, що кожному потрібна підтримка та приклад. Можна припустити, що для Алекса Топольського формула ідеальних стосунків полягає в тому, аби партнери не лише підтримували одне одного, але й надихали.

Не важливо, щоб працювала, але важливо “горіти” чимось у житті

– прокоментував свою позицію бізнесмен.

Алекс Топольський зізнався, чи повинна його дівчина заробляти гроші
Алекс Топольський зізнався, чи повинна його дівчина заробляти гроші

Крім того, Алекс Топольський додав, що він ніколи не зрозуміє людей, які не мають в житті цікавого заняття та не прагнуть досягти ще більших успіхів у певній сфері або справі. На думку нового “холостяка”, важливо постійно бути зайнятим чимось і завжди планувати щось більше та краще.

Останні новини про “Холостяк”

Нагадаємо, що нещодавно на реаліті-шоу стався гучний скандал. Так, одна з учасниць, яка вибула з проєкту, вирішила розповісти “пекельні” деталі того, як проходить знімання телешоу. Анастасія Кузьміцька заявила, що Алекс Топольський і Григорій Решетник, телеведучий шоу “Холостяк” неналежно ставляться до учасниць проєкту.

Крім того, за словами Кузьміцької, штатний психолог чинить серйозний тиск на учасниць та схиляє дівчат робити ті речі, які вони б зовсім не хотіли робити. Більш того, ексучасниця “Холостяка” розповіла, що їм не дозволяли спати через знімання шоу.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.