Тарас Тополя назвав свій найголовніший страх після шести місяців на передовій: “Мене поставили перед фактом”

Соліст гурту "Антитіла" зізнався, чого насправді боїться після шести місяців на фронті. За словами Тараса Тополі, йому страшно зробити неправильний вибір

Відомий український музикант, учасник, соліст та фронтмен гурту “Антитіла” розповів про свій головний страх, який переслідує його в ролі журі Нацвідбору на майбутнє Євробачення. За зізнанням артиста, йому важко звикнути до відповідальності, яка впала на його плечі. Крім того, Тарас Тополя поділився побоюваннями обрати не ту людину, яка представлятиме Україну на Євробаченні-2023.

Тарас Тополя про своє суддівство на Нацвідборі

У недавньому телемарафоні новин з’явився український співак Тарас Тополя та вперше прокоментував своє обрання членом журі на Національному відборі на Євробачення. За зізнанням знаменитості, новина була для нього цілком несподіваною, втім він вже відійшов від шоку та встиг обдумати та зважити всі аспекти свого завдання.

Тарас Тополя зізнався шанувальникам у тому, що для нього буде найскладнішим у ролі судді на Нацвідборі
Тарас Тополя зізнався шанувальникам у тому, що для нього буде найскладнішим у ролі судді на Нацвідборі

Крім того, розповів артист, “Суспільне”, яке займається всіма організаційними питаннями стосовно українського представництва на Євробаченні, завжди тримало зв’язок з колегами та командою Тараса Тополі. Втім, у співака не питали, чи готовий він стати журі та, чи має таке бажання. Знаменитість зізнався, що його поставили перед фактом: тепер він у переліку осіб, серед яких українці мають обрати майбутнє журі Нацвідбору.

Проте, зізнається Тарас Тополя, він вже відійшов від перших емоцій та зміг знайти слово, яке вдало характеризує його головні побоювання стосовно задачі, яку перед ним поставили. Співак зазначив, що “несподіванка” – це не те слово, яким би він описав свій стан. Але “відповідальність” ідеально пасує для цієї задачі.

Тарас Тополя зізнався, що відчуває велику відповідальність перед українцями
Тарас Тополя зізнався, що відчуває велику відповідальність перед українцями

За зізнанням артиста, після відносно довгого періоду часу, який він провів на передовій, для нього вже не мають великого сенсу інтриги чи скандали. Втім Тарасу Тополі вкрай важливо зробити правильний вибір артиста, який представлятиме Україну.

Я повинен витратити більшу частину свого часу, щоб досконально вивчити всіх претендентів

– підсумував український співак.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.