Надя Дорофєєва та Міша Кацурін: історія кохання від дружби до розлучення з Дантесом і Кацуріною

Роман Наді Дорофєєвої і Михайла Кацуріна одразу після розлучення співачки з Володимиром Дантесом став вибуховою новиною для прихильників зірок.

Відомі українські співаки Надя Дорофєєва і Володимир Дантес у 2015 році одружилися, а у березні 2022 року заявили про розлучення в своєму Instagram. За ці роки разом у зіркової пари не з’явилося спільних дітей, але їх постійно підозрювали в батьківстві. Невдовзі зірка зізналася, що почала зустрічатися з ресторатором Михайлом Кацуріним, а Дантес заінтригував можливими відносинами з колишньою дружиною Міші Дашею Кацуріною і це скоро підтвердилося.

Після розлучення Дорофєєва почала зустрічатись зі своїм другом Михайлом Кацуріним, а Дантес закрутив роман із Дашею Кацуріною
Історія кохання Наді Дорофєєвої і Міші Кацуріна

Історія кохання Дорофєєвої і Кацуріна

Вперше Надю Дорофєєву та Михайла Кацуріна застали вдвох, коли вони були в Барселоні та обіймалися прямо на вулиці, але не поспішали розповідати про свій роман. В червні 2022 року екс-солістка групи “Время и Стекло” вперше представила ресторатора як свого нового хлопця.

Після останньої спільної поїздки Кацуріних, Дантеса і Дорофєєвої в Мексику Надя і Вова прийняли рішення розійтися як чоловік та дружина, тому що відчували один до одного тільки дружні почуття. Коли співачка звернула увагу на друга сім’ї Михайла як на пару, вона не розповідає, але вже відкрито говорить, що закохана:

Ми закохалися, все дуже просто. Люди дуже  багато вигадують у цій історії. Десь є правда, десь її немає, але це моє життя

, – коментувала Дорофєєва в інтерв’ю Життю Відомих Людей.

Історія кохання Наді Дорофєєвої і Міші Кацуріна
Історія кохання Наді Дорофєєвої і Міші Кацуріна

Зараз Кацурін і Надя не приховують романтичних кадрів від прихильників, як і Дантес з Дашею. Дорофєєва відмітила, що дуже поважає їх історію і в інтерв’ю не коментує це, вважаючи, що це повинен робити її колишній чоловік особисто.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.