Тіна Кароль публічно засудила Валерія Меладзе, який виступив у москві: “Я не вірю жодному, хто кається”

Українська співачка Тіна Кароль різко відреагувала на виступ співака Валерія Меладзе у москві. Артистка заявила, що не вірить у його порядність.

Валерій Меладзе став одним із небагатьох російських артистів, які після повномасштабного вторгнення росії на територію України закликав припинити війну. Чоловік записав відеозвернення в якому засудив дії російської влади. Після цього, в росії почали масово скасовувати концерти Валерія Меладзе, які були заплановані раніше.

Втім нещодавно стало відомо, що Валерій Меладзе не відмовився працювати в росії. Стало відомо, що артист виступав на закритій вечірці у москві. Ба більше, він співав на одній сцені з Філіпом Кіркоровим.

Валерій Меладзе
Тіна Кароль публічно засудила Валерія Меладзе, який виступив у москві

Після того, як відео з виступом Меладзе з’явилося в Мережі, він отримав купу хейту від українців. Прокоментувала це і відома українська співачка Тіна Кароль.

Співачка у своєму Інстаграм-блозі оприлюднила сторіз, в якому висловила свою думку про Меладзе. Тіна зазначила, що ще тоді не вірили всім росіянам, які “каялись” і зараз її здогадки підтвердились. Артистка переконана, що Меладзе закрив очі на свою совість та порядність заради грошей.

Тіна Кароль публічно засудила Валерія Меладзе, який виступив у москві
Тіна Кароль публічно засудила Валерія Меладзе, який виступив у москві

П – послідовність, принциповість, порода, порядність, поребрик. Тому я не вірю жодному, хто “кається”. Баблорубка”

, – написала Тіна Кароль.

Варто відзначити, що сама Тіна Кароль, чий репертуар до початку повномасштабної війни на 90% складався з російськомовних пісень, заявила, що тепер не буде співати російською. Артистка переклала на англійську мову свій останній альбом, а інші пісні, які так люблять її прихильники, вона більше не буде виконувати. Тіна підкреслила, що вважає, що тепер вона не має жодного права співати пісні на мові країни-агресора, тож згодна навіть відмовитися від старого репертуару. А от нові пісні Тіна планує випускати українською мовою. Співачка вже встигла випустити пісню “Вільні. Нескорені”, яка стала справжнім хітом і залишила слід в серцях українців.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.