Репяхова похизувалася піснею, яку їй присвятив Віктор Павлік: для трьох попередніх дружин такого не робив

Відомий український співак Віктор Павлік представив публіці свою нову пісню. Артист присвятив нову роботу своїй молодій дружині Катерині Репяховій.

Віктор Павлік одружився вчетверте у 2020 році. Обраницею артиста стала Катя Репяхова, яка молодша за Павліка на 28 років. Дівчина працювала концертним директором артиста і з часом їхні робочі стосунки переросли в романтичні.

Зараз Віктор і Катя щасливі в шлюбі вже 2 роки та виховують спільного сина Михайлика, якому влітку виповнився рік. Подружжя запевняють, що різниця у віці не є для них перепоною і вони абсолютно щасливі разом. Репяхову не бентежить і той факт, що Віктор Франкович має за спиною 3 шлюби, дорослих дітей та онуків.

Підписники стурбовані виглядом сина Павліка
Репяхова похизувалася піснею, яку їй присвятив Віктор Павлік

Незважаючи на те, що після одруження Катю Репяхову почали засуджувати і обговорювати в Мережі, дівчина продовжує активно вести свій Інстаграм-блог і розповідати підписникам про сімейне життя з Павліком та про своє  материнство.

Нещодавно Катя Репяхова похвалилась піснею, яку Віктор Павлік написав для неї. Як виявилось, ця пісня повинна була вийти набагато раніше, однак планам завадила війна в Україні. Катя зізналася, що кліп на пісню був відзнятий 22 лютого.

Ця пісня присвячена всім українським дружинам. На нас з вами тримається цей світ.

Але нехай наші чоловіки завжди будуть нашою опорою і завжди будуть з нами

, – написала Репяхова у своєму Інстаграм-блозі.

Варто відзначити, що пісня вийшла дуже щирою, а кліп до неї неймовірно зворушливий. Це відмітили і користувачі Мережі.

Ось, що написали фоловери:

  • “Як гарно і чуттєво”;
  • “Дуже гарна та ніжна пісня”;
  • “Пісня просто неймовірна. Дуже ніжна і чуттєва!”;
  • “Просто вау. Пісня в саме серденько”.
  • “Гармонійна сімейна пісня. Божих благословінь вашій класній родині!”.

Нагадаємо, нещодавно Катя Репяхова заявила, що на одній дитині вони з Віктором Франковичем зупинятися не будуть. Дівчина мріє мати ще й донечку, тож вже планує з Павліком майбутнє поповнення.

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.