Добре приклався квітами до обличчя: у мережі показали, як Філіп Кіркоров побив прихильника прямо на концерті

Відомий російський співак вкотре зганьбився перед товпою прихильників. Цього разу Філіп Кіркоров вирішив влаштувати бійку прямо посеред концерту – жертвою виявився фанат

Останнім часом відомому російському співакові все не щастить. Цього разу Філіп Кіркоров зганьбився під час свого концерту, що відбувся в рамках туру. В казахському місті Алмати естрадний артист зупинив свій виступ заради того, щоб взяти до рук букет квітів та “відшмагати” ним прихильника.

Концерт Філіпа Кіркорова в Алмати

Відомий російський співак вирушив до Казахстану з концертною програмою, втім виступ пройшов не так “гладко”, як би йому хотілось. Схоже, що скандального Кіркорова обурила поведінка його прихильника, адже по-іншому пояснити відверто неадекватну поведінку естрадної зірки неможливо.

Так, під час виконання однієї зі своїх пісень, Філіп Кіркоров різко зупинився та з незадоволеним виразом обличчя вирушив з квітами до одного з фанатів. Спустившись сходами зі сцени, артист швидко підійшов до присутнього на концерті фаната та декілька разів вдарив його букетом – орієнтовно по обличчю. На акаунті TikTok з новинами Казахстану з’явилось відео ситуації, що трапилась в Алмати.

Кіркоров вдарив глядача букетом квітів
Кіркоров вдарив глядача букетом квітів

Ймовірно, в Алмати співак у прямому значенні слова відхлестав глядача, що сидів у перших рядах. З чим пов’язані такі дії – залишається загадкою

– зазначено в описі до відео.

Крім того, варто зазначити, що одразу після свого “викиду” російський артист повернувся на сцену та продовжив виступати так, ніби щойно нічого не сталось.

Філіп Кіркоров у прозорих лосинах

Якщо ви раптом подумали, що на цьому ганебні інциденти з Філіпом Кіркоровим завершуються, то нагадаємо: на цьому ж концерті артист вирішив “підкорити” публіку своїм образом під назвою “в чому мати народила”. Так, російський співак вийшов на сцену в напівпрозорих лосинах, через які було видно його спідню білизну.

Філіп Кіркоров на концерті в Алмати вразив несподіваним образом
Філіп Кіркоров на концерті в Алмати вразив несподіваним образом

Подібну витівку артист пояснив тим, що його команда вирішила над ним пожартувати та в останній момент зірвала з нього шорти, які були одягнуті на прозорі лосини. Втім, публіка не залишилась задоволеною навіть після такого пояснення. Кіркоров зазначив, що такі жарти йому не до вподоби, втім він вирішив все-таки вийти на сцену, аби довсети свою сміливість.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.