Наталія Валевська пішла на побачення з Амадором Лопесом, щойно розлучившись з чоловіком: тепер вільна

Співачка Наталя Валевська лише в липні розлучилася зі своїм чоловіком Володимиром Пригладєм після 18-річного шлюбу, а вже зізнається в коханні іншому чоловіку.

Наталя Валевська виклала на своїй сторінці в Інстаграмі відео, як проводить час у статусі холостячки. Виявилося, що не сумує. Навпаки, гуляючи з Амадором Лопесом гарним європейським містом, зірка не стрималася й почала обніматися з кавалером. Хореограф неначе чекав на це і радо відповів міцними обіймами.

Свій пост колишня підопічна Могилевської підписала так:

“Здається, я люблю цього хлопця”.

Лопес не відмовчувався, додавши:

“Я теж тебе люблю, моя любов! Скоро повернемо мирне українське небо, і всі будемо щасливі!”

Що думають фанати

Багато хто з шанувальників у коментах підтримав співачку, висловивши радість за неї і побажавши парі кохання і щастя. Але знайшлися й такі, що завважили на нетрадиційність партнера жінки:

Тож важко сказати, чи є в цієї сумісної прогулянки хоч якісь шанси на продовження стосунків.

Чому Валевська розлучилася

Що не поділила племінниця оперного співака Гришка з благовірним, невідомо. Але ініціатором розлучення була саме Наталія. Вони познайомилися 20 років тому, коли Наталя виступала в ресторані, а Володимир був серед гостей. За 2 роки пара побралася. Чоловіку довелося тричі освідчуватися коханій, допоки вона відповіла “так”.

Наталя Валевська покинула чоловіка після 18 років шлюбу

Пригладь став продюсером співачки. Вони практично весь час проводили разом. Дуже мріяли про дитинку. Одного разу Наталії навіть вдалося завагітніти, але лікарі вмовили зробити аборт через патологію плоду. Після того жінка проходила курси лікування, але все марно.

Після 24 лютого все змінилося. Чоловік записався до лав ЗСУ, а Валевська чекала на нього вдома. Та, як бачимо, не дочекалася…

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.