Леся Нікітюк збирається з’явитися у третій “Холостячці”. Ким буде – головною учасницею чи ведучою?

Після виходу першого сезону "Холостячки" з Ксенією Мішиною, багато хто мріяв побачити в другій частині Лесю Нікітюк, але головною героїнею стала Злата Огнєвіч. Тепер у шанувальників ведучої з'явилися шанси на участь улюблениці в 3 сезоні шоу.

Леся Нікітюк відрізняється від зіркових колег специфічним гумором і вмінням імпровізувати на ходу. Тому було б дуже цікаво побачити зірку в оточенні великої кількості кавалерів, що борються за її прихильність. Тут блондинка почуватиметься у своїй стихії, тож зробить шоу “Холостячка” своєрідним і неповторним.

Невже Леся Нікітюк стане “Холостячкою” у 3 сезоні?

Поки що стати головними героїнями пощастило актрисі Ксенії Мішиній і співачці Златі Огнєвіч. Жодна з них не знайшла собі пару в проєкті. Напевно, настала черга дати шанс телеведучій. Можливо, вона спроможеться врешті розпрощатися зі статусом самітниці.

Леся відкрила завісу таємниці

Прихильники давно натякають знаменитості, що час з’явитися в 3 сезоні. Але ходять настійливі чутки, що Леся запросила надміру високий гонорар, тому і не дійшла згоди з продюсерами реаліті-шоу. Нікітюк у звичній їй манері відкинула подібні звинувачення:

“Як же так, яка я скотина, назвала такий гонорар – 200 гривень в день. Це сумашедші гроші…”

А далі дівчина натякнула фанам, що дуже скоро таки з’явиться у “Холостячці”. Зважаючи, на розмовний жанр, в якому працює Нікітюк, дехто висловив припущення, що Леся стане ведучою телепроєкту. Та хіба ж Григорій Решетник поступиться своїм місцем?! Тому залишається виключно роль головної героїні.

Досвід спілкування з представниками сильної статі у Лесі вже напрацьований. Вона брала участь у програмі “Навколо М”. У 2016 році їздила по різних країнах у пошуках нареченого і знайомилася з національними традиціями стосунків між чоловіками і жінками. Знайти корінних французів у Франції виявилося доволі складно, а у Грузії чоловіки з пересторогою ставилися до ініціативи знайомства з боку дівчини.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.