Як виглядає батько Камалії – тесть Мохаммада Захура, який залишився на Чернігівщині

Відома українська співачка Камалія часто показує прихильникам свою маму, але про батька відомо набагато менше. Як виглядає тесть Мохаммада Захура?

Камалію насправді звуть Наталія Шмаренкова, це її дівоче прізвище, яке дісталося їй від батька Віктора Шмаренкова. Він військовий льотчик, тому в дитинстві майбутня зірка багато переїздила з батьками. В сім’ї була важка ситуація, тому що батько прикладався до чарки та не завжди себе контролював, виміщуючи свій гнів на дружині і доньці. Як виявилося, саме Камалія спонукала маму до розлучення з батьком:

Тому що я вже боялася, ми з мамою боялися йти додому, це перетворило життя на пекло просто, як тільки бачили світло у вікні, все, це він вдома, нас вже починало трусити з мамою

, – розповідала Камалія в інтерв’ю у програмі “Зірковий шлях“.

Як виглядає батько Камалії – тесть Мохаммада Захура
Як виглядає батько Камалії – тесть Мохаммада Захура

Не зважаючи на складні відносини, співачка змогла налагодити зв’язок з батьком і допомогла йому побороти свою залежність. Мама Камалії живе разом з нею в розкішному будинку під Києвом, а батько залишився на Чернігівщині. В той момент, коли там було дуже неспокійно, зірка місця собі не знаходила, тому що не могла навіть зв’язатися з татом:

Два тижні не було жодної звісточки

, – ділилася артистка.

Батько і брат Камалії залишилися на Чернігівщині
Батько і брат Камалії залишилися на Чернігівщині

Сама співачка 24 лютого 2022 року знаходилася в Україні, а її чоловік Мохаммад Захур з доньками Арабеллою і Мірабеллою виїхали в Лондон за день до повномасштабного вторгнення. Коли війна вже почалася співачка також покинула країну.

Зараз зіркова родина багато займається благодійністю і допомогою українцям та українській армії, Камалія дає тільки благодійні концерти і продовжує звертати увагу світу на все, що відбувається зараз на її батьківщині.

Схожі статті

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!