“Йому 85”: ексдружина Остапчука після розлучення стала утриманкою “папіка” й показала, як він виглядає

Колишня дружина українського телеведучого ледве не одразу після розлучення встигла налагодити особисте життя. Знаменитість зізналась, хто допоміг їй пережити розставання

Христина Горняк відома як нотаріуска та колишня дружина популярного українського телеведучого Володимира Остапчука. Крім того, шанувальники знають її як блогерку. Христина Горняк активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Доволі часто знаменитість відповідає на запитання, які цікавлять її підписників.

Христина Горняк прокоментувала стосунки з “папіком”

Знаменитість вирішила влаштувати у своєму блозі рубрику “питання-відповідь”. Один із підписників Христини Горняк поцікавився, чим юристка заробляє зараз на життя. З невідомих причин шанувальнику здалось, що зараз знаменитість не працює, саме тому йому чи їй стало цікаво, на що ж живе нотаріуска.

Христина Горняк сприйняла це запитання з гумором і вирішила жартома відповісти на нього. Так, знаменитість зізналась, що живе разом із 85-річним чоловіком, який має великий спадок і добре її забезпечує. За жартівливим зізнанням Христини Горняк, вона чекає, поки дорослий “папік” оформить на неї заповіт. Крім того, знаменитість поцікавилась у своїх шанувальників, чи вважають вони чоловіка, фотографію якого опублікувала ексдружина Володимира Остапчука, красунчиком.

Христина Горняк жартома відповіла на серйозне запитання одного зі своїх підписників
Христина Горняк жартома відповіла на серйозне запитання одного зі своїх підписників

Можна сказати напевно, що чимало підписників знаменитості довго вважало б, що Христина Горняк дійсно живе з 85-річним дідусем, який її забезпечує. Втім, ексдружина Володимира Остапчука вчасно зазначила, що все це – лише жарти. Так, Христина Горняк розповіла, що нині вона й досі працює.

Крім того, знаменитість здивувалась, чому хтось вважає, що вона залишилась без роботи. Христина Горняк іронічно зазначила, що її підписник перейшов кордони особистого простору й зачепив ту тему, яку вона не дуже любить обговорювати.

Сподіваюсь, що хоч з гумором у вас все добре, бо з кордонами не дуже… Я все своє зріле життя працюю, працювала і буду працювати

– відповіла на запитання Христина Горняк і натякнула, що підписники торкнулись особистої теми, яку знаменитість не дуже любить підіймати.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.