Левко Дурко розповів про 20 років пекла у першому шлюбі: “Є перше кохання, а є справжнє”

Левко Дурко, автор нетлінних веселих хітів, був двічі одружений. Перша дружина була росіянка. Вони не сварилися, але й взаєморозуміння не знаходили. А другою Леонтій Бебешко не може нахвалитися й досі.

Були часи, коли пісні старшого брата композитора Володимира Бебешка звучали з кожної праски. Та про особисте життя Левка Дурка шанувальники дізналися лише зараз, коли артисту минуло 73 роки.

Виявляється, його перша дружина була росіянкою. Тато дівчини родом із Нижнього Тагілу, був полковником і служив у Стрию. Так Леонтій познайомився з Іриною. Вони прожили 20 років, розлучившись у 1991 році. Левко Дурко офіційно працював тренером у спортивній школі або викладав фізкультуру в школах, а музикою займався у вільний час. Ірина також закінчила факультет фізвиховання. Шлюб було взято по молодості. В родині з’явилося двоє дітей: у 1975 році народився Захар, а за два роки – Зоряна.

Коли жінка сказала, що повезе онука до доньки в Італію, стало зрозуміло, що вона більше не повернеться. Бебешко дуже переживав, через що у нього з’явився цукровий діабет. Ірина не кидала чоловіка, зрідка навідувалася в Стрий, а потім знову поверталася до Італії. Врешті вона сама запропонувала віддати дітям квартиру, машину і лише тоді дала розлучення.

Жінка й досі приїжджає час від часу у Стрий і зупиняється у квартирі, яку Дурко подарував доньці. Потім знову їде в Європу. Колись давно Леонтій побував на батьківщині дружини у Нижньому Тагілі і надзвичайно здивувався, що зеків водять строєм по вулицях на роботу. Виявляється, їх особливо ніхто не охороняє, бо тікати звідти нікуди – довкола суцільна тайга.

Друге і останнє кохання

З Лідією Левко Дурко дізнався, що таке щастя

Тільки після цього Леонтій зміг запропонувати Лідії руку і серце. До цього вони з Аелітою виступали разом на концертах, розуміли, що один без одного не можуть, але перший шлюб чоловіка не давав можливості це зробити. Вони жили разом, а розписалися тільки у 2007 році. У пари різниця у віці30 років, але тільки з цією стриянкою Бебешко-старший відчув урешті, що таке щастя. Левко майже не п’є, не курить і досі полюбляє спорт.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.