Як змінилася Маша Распутіна: роки не пощадили 58-річну співачку – без перуки і пластики виглядала зовсім іншою

Відома російська співачка Маша Распутіна створила собі епатажний сценічний образ, який точно запам'ятовується. Вона намагається виглядати молодше свого реального віку.

Маша Распутіна в цьому році відзначила своє 58-річчя. Вона не збирається відмовлятися від свого образу і робить все можливе, щоб прихильники забули про її вік – вибирає яскраві відкриті наряди, носить перуки, користується пластичною хірургією. Як виявилося, на самому початку кар’єри майбутня зірка мала зовсім інший вигляд.

Фанати знайшли в Мережі відео з виступом Маші Распутіної на фестивалі “Пісня року” 1989 року. Своїм платтям співачка підкорила глядачів – сукня мікродовжини червоного кольору і ремінь, який підкреслив струнку талію. В цій худишці без перуки та пластики практично неможливо впізнати сьогоднішню Распутіну.

Яку пластику зробила Маша Распутіна

В своїй природній зовнішності Маша Распутіна змінила практично все. Ще 20 років назад вона наколола губи до таких розмірів, що вони виглядають занадто великими. Скоректувала зірка також свій ніс, хоча він від природи був у неї акуратний і невеликий, але її побажанням було зробити ще більш вузьку спинку і гострий кінчик, що вона і зробила.

Також пліткують про те, що Распутіна видалила грудочки Біша, це скупчення щільної жирової тканини в області щік, зробила блефароластику (пластика повік), змінивши форму та розріз очей, вставила імпланти в бюст і навіть в підборіддя, після видалення грудочок Біша додала об’єму вилицям.

58-річну Машу Распутіну не впізнаєте до пластики і без перуки
58-річну Машу Распутіну не впізнаєте до пластики і без перуки

Користувачі Мережі впевнені, що при цьому наборі пластичних операцій Маша Распутіна також регулярно робить підтяжку шкіри обличчя та уколи краси від зморшок.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.