Лобода анонсувала першу пісню українською та допустила примітивну помилку: філолог Авраменко виправив зірку

Відома українська співачка Світлана Лобода все життя будувала кар'єру російською мовою – як тільки артистка вирішила заговорити рідною, її швидко спустили на землю

Світлану Лободу знають не лише в Україні, адже довгий час вона орієнтувала свою творчість на російську авдиторію. Втім, з початком повномасштабного вторгнення зірка відмовилась від російського минулого та виступила проти кровопролитної війни. Через 9 місяців артистка анонсувала першу у своїй кар’єрі пісню українською мовою, проте у такій добрій справі артистка спромоглась допустити помилку.

Світлана Лобода продемонструвала незнання української мови

На особистій сторінці зірки в соціальній мережі Інстаграм з’явився новий допис, у якому Лобода повідомила про реліз нової пісні “Два незнайомця”. За інформацією на сторінці артистки, композиція вийде 18 листопада. Крім того, співачка зізналась, що під час війни єдине, що її рятує – це творчість та музика.

Хочу поділитися з вами тим, що я приготувала для вас! Я постійно шукала, писала, думала, складала і результатом моїх безсонних ночей стане нова пісня

– прокоментувала Лобода.

Втім, таку красиву промову зіпсувала одна маленька деталь – артистка допустила помилку в назві своєї нової пісні. Саме на цей нюанс звернув увагу Олександр Авраменко – мовознавець та відомий філолог.

Відомий філолог звернув увагу на помилку Лободи

Так, за правилами української мови, “Два незнайомця” є невірним варіантом написання вислову. Олександр Авраменко звернув увагу публіки на примітивну помилку української зірки та зазначив, як буде правильніше назвати композицію.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Олександр Авраменко опублікував новий допис та прокоментував помилку української співачки в Історіях. Філолог зазначив, що, на жаль, у назві першого треку рідною мовою Лобода використала помилковий варіант висловлювання про незнайомців.

На жаль, із помилкою в назві… Перший млинець нанівець…

– зазначив у Інстаграм-історіях філолог.

Олександр Авраменко прокоментував помилку Світлани Лободи в особистому Інстаграм-блозі
Олександр Авраменко прокоментував помилку Світлани Лободи в особистому Інстаграм-блозі

Крім того, у новому дописі мовознавець поділився зі своїми підписниками новим завданням. Олександр Авраменко запропонував шанувальникам зазначити, в якому з варіантів вказано неправильне написання вислову.

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!