Орбакайте світиться від щастя після тесту на вагітність: 51-річна донька Алли Пугачової видала новину

Відома російська співачка Христина Орбакайте, яка є донькою легендарної Алли Пугачової, поділилася з прихильниками радістю від новини у своєму житті.

Христина Орбакайте – відома російська співачка і актриса, якій вдалося завдяки своїй наполегливості вийти з тіні знаменитих батьків. Їй вже давно не треба доказувати, що вона теж чогось варта. Вона не тільки співає пісні, нещодавно відбулася прем’єра нового сезону популярного серіалу, який називається “Тест на вагітність”. Орбакайте стала однією з героїв, зігравших головні ролі. Поява зірки в такому амплуа стала повною несподіванкою для численних прихильників, вони цього не очікували.

Зараз родина Алли Пугачової переживає не легкі часи через багато критики і осуду на свою адресу через антивоєнну позицію, тому було питанням, чи прийде Орбакайте на прем’єру серіалу.

Христина Орбакайте знялася в серіалі Тест на вагітність
Христина Орбакайте знялася в серіалі Тест на вагітніст

Вона це зробила, але з представниками преси і журналістами не спілкувалася, тільки вийшла на червону доріжку, щоб попозувати для фото та засліпити всіх своєю усмішкою.

Орбакайте світиться від щастя після тесту на вагітність
Орбакайте світиться від щастя після тесту на вагітність

Відмітимо, що в серіалі “Тест на вагітність” Христина Орбакайте з’явилася з не звичним кольором волосся – в темній перуці.

Христина Орбакайте знялася в серіалі Тест на вагітність
Христина Орбакайте знялася в серіалі Тест на вагітність

Нагадаємо, перша і справжня популярність до дочки Алли Пугачової і Миколаса Орбакаса прийшла в 1983 році, коли вийшов фільм Ролана Бикова “Чучело”. Чутлива і реалістична акторська робота зіркової доньки вразила митців кіноіндустрії, про Орбакайте навіть написали в американських ЗМІ. Так Христину стали частіше запрошувати в кіно, вона також знялася в продовженні “Гардемаринів”.

Зараз Христині Орбакайте 51 рік, вона продовжує займатися творчою діяльністю і живе на дві країни – росію і Сполучені Штати Америки, де займається бізнесом її чоловік Михайло Земцов та вчиться у школі їх донька Клава. Також у артистки є старші діти від попередніх чоловіків – Микита Пресняков і Дені Байсаров.

Схожі статті

Рецепт привезла з Італії. Простий і ситний перекус на кожен день: сирні равіолі, по-нашому – вареники

Щоб смачно і ситно перекусити, не обов'язково розвозити велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт вишуканої, але й дуже простої страви, яка запам'ятається і сподобається вам із першої спроби.

Нічого не смажу і не варю: ситна запіканка з картоплі та м’ясного фаршу для всієї сім’ї. Беру будь-яке м’ясо

Пропонуємо рецепт запіканки для ситного обіду чи вечері з доступних продуктів. Порадуйте рідних новою стравою з відмінним поєднанням картоплі та м'яса!

Якщо у вас є 2 яблука і 1 яйце, приготуйте цей смачнющий десерт. Рецепт дуже ніжних домашніх рогаликів

Рецепт цих рогаликів з начинкою до банального простий, але ж якими смачними вони виходять! Ніжне пісочне тісто та соковита яблучна начинка – справжня смакота.