Куди подівся наречений-мільйонер Наталії Могилевської: весілля відмінили

Ще 3 роки тому Наталія Могилевська зізналася, що її серце полонив новий обранець, але імені не назвала. Невдовзі це стало зрозуміло й без слів.

Співачку всюди став супроводжувати власник столичних бутиків Олег Рижов. Парочка трималася за руки, обнімалася, а чоловік дивився на зірку з захопленням, коли вона виходила на сцену.

Наталя Могилевська завжди запевняла, що Олег Рижов для неї виключно друг

Та коли журналісти на камеру запитували, чи вони пара, Наталка починала запевняти, що їх пов’язує виключно творча співпраця, і вони разом готують нові проєкти. На цих словах на обличчі мільйонера вимальовувалося розчарування. Напевно, чоловік хотів почути зовсім інші слова з вуст знаменитості.

Могилевську з Рижовим бачили на багатьох заходах. То на поетичному вечорі вірші читають, то на показ мод завітають разом. Могилевська радо пропагувала моделі українських брендів і з гордістю сповіщала, що вбрана у Fukel.

Чи буде весілля?

Мережею гуляли відео, як Наталія сідає в машину до багатія або як він цілує їй ручку. А ще вона виклала в своєму акаунті в Інстаграмі спільний з власником бренду ISAIA похід до цирку. Наталю можна зрозуміти, адже вона сама працювала в цирку і навіть закінчила естрадно-циркове училище. Тому ностальгує за минулими роками.

Викликає подив інше: чому одружений чоловік не ходить на вистави з власною дружиною Лізою Даль? Недарма ж Могилевська на камеру ніколи не підтверджувала близьких стосунків із чоловіком, а прикривалася якимись грандіозними проєктами. А в спілкуванні з журналістами знаменитість уперто називала його другом.

Олег Рижов виявився одруженим із Лізою Даль

Наталія захоплювалася створенням Рижовим дорогих стильних речей, забуваючи відзначити, що чоловік веде бізнес нарівні з дружиною, яка подає доволі цікаві ідеї для втілення в життя. Тож ті, хто сподівався на весілля співачки і мільйонера, можуть заспокоїтися – Олег живе з дружиною і привселюдно зізнається їй в коханні.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.