Дружина Меладзе Віра Брежнєва має нерухомість у Києві, москві та Італії – де нині мешкає 40-річна зірка

Відтоді як мешканка Дніпродзержинська (нині Кам'янське) Віра Галушка втрапила у світ шоубізу, їй довелося постійно змінювати місце проживання, живучи відразу на три країни.

У Віри Брежнєвої і її чоловіка Костянтина Меладзе є нерухомість в Україні, Італії та росії. Тож куди не поїде зіркова пара, всюди буде де прихилитися. До того ж можна обирати, за якою адресою зупинитися, оскільки житла дуже багато.

За 7 років спільного життя Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе прикупили чимало нерухомості

Віра покинула дівочий гурт у 2008 році. А побралися співачка і продюсер через 7 років. Відтоді мешкають разом. Оскільки Брежнєва робила сольну кар’єру і співала російською, довелося якийсь час жити в москві. Туди ж турботлива матуся перевезла двох своїх доньок.

Сказати, що зірка дуже часто там перебувала не можна. Адже весь час гастролювала. Навіть із рідною сестрою і племінниками не завжди була можливість зустрітися. А Віка прожила у шлюбі з Олександром Цекалом аж 11 років. Тож зустрічі частіше відбувалися у Києві.

 

Ще торік восени менша донька блондинки Сара приїхала з-за кордону і перевелася в одну з престижних шкіл столиці. У подружжя й так було кілька київських квартир, та вони викупили ще одну в новобудові з сучасним обладнанням і гарним дизайном у ЖК Skyline. Хоча житло в елітному хмарочосі в комплексі “Бульвар Фонтанів” на Печерську нічим не гірше.

А до чого тут Польща?

Раніше у Кості ще була квартира у Протасовому Яру, яку він залишив після розлучення першій дружині з трьома дітьми. Якийсь час Меладзе навіть був приживалою, поселившись у квартирі Віри на Воздвиженці. Пентхаус на 80 кв.м білявка придбала відразу після розлучення з Кіперманом.

Щоб писати музику, Костянтину Меладзе потрібні спокій і тиша. То він дуже багато часу проводив на дачі в елітному селищі неподалік Козина. На території зведено 3-поверховий будинок. Просто з обійстя є вихід до Дніпра.

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе у будь-якому будинку почуваються по-домашньому

Коли росіяни почали бомбити Київ, Брежнєва втямила, що дороги на росію для неї більше не існує. Вона поїхала до Польщі. У Варшаві стала активно волонтерити. Чоловік-композитор теж виїхав зі столиці і відбув до своєї італійської нерухомості.

Якщо поцікавитися у Віри Брежнєвої, де її дім насправді, зірка відповість, що переважна більшість життя в неї проходить у літаках, коли вона перелітає з одного міста до іншого.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.