35-річна Анастасія Приходько висміяла Лободу, яка назвала себе українською співачкою: “Роздвоєння особистості”

Українська співачка та експідопічна Костянтина Меладзе висміяла іншу відому співачку Світлану Лободу, яка нещодавно назвала себе українською артисткою

Анастасія Приходько – відома українська співачка, громадська та політична діячка. Знаменитість часто коментує дії інших відомих зірок. Цього разу “під приціл” Приходько потрапила Лобода. Темою обговорення та критики зі сторони Анастасії стала остання заява Світлани – артистка зазначила, що вважає себе українською співачкою.

Світлана Лобода назвала себе українською співачкою

Відома артистка привернула до себе чимало критики. З 2014 року знаменитість мешкала та будувала свою кар’єру в росії й для російської авдиторії. Втім, після початку повномасштабного вторгнення зірка швидко покинула місце проживання та вирушила за кордон. Простою мовою таку поведінку характеризують одним словом – перевзулась. Втім, сама Світлана Лобода так не вважає.

Світлана Лобода випустила першу україномовну композицію та зізналась, що встала “на бік світла”

У серпневому інтерв’ю цього року знаменитість зізнавалась, що 24 лютого вона не розуміла, що робити далі. Життя співачки в один момент перевернулось догори ногами. Через 9 місяців кровопролитної війни зірка вирішила остаточно розставити всі крапки над “і” та назвати себе українською співачкою. Втім, така позиція скандально відомої артистки сподобалась не всім.

Анастасія Приходько висміяла Лободу

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм українська співачка та громадська діячка висловилась стосовно останньої заяви Лободи. Анастасія Приходько завжди вміла вразити “міцним слівцем”, тому цей випадок не став винятком із правил. Так, знаменитість вказала на ймовірні психологічні розлади у Світлани Лободи.

Анастасія Приходько прокоментувала поведінку Лободи
Анастасія Приходько прокоментувала поведінку Лободи

У коментарі зірка зазначила, що співачку, яка раптом вирішила назватись українською, варто нарешті вгамувати. Крім того, за словами Анастасії Приходько, в артистки може бути біполярний розлад чи роздвоєння особистості, адже така раптова зміна думки не свідчить про здоровий глузд. До того ж Приходько зізналась, що вважає, що у Світлани Лободи можуть бути серйозні психологічні відхилення.

Схожі статті

З такою закускою жодних салатів не треба. Гості завжди питають, чи залишилося ще: всього з 4-х інгредієнтів

Любителі риби не зможуть знайти простішого рецепту смачної закуски, яка б виходила настільки смачною. Запам'ятовуйте рецепт, якщо у вашій родині намічається застілля.

Цвітну капусту будуть їсти навіть ті, хто її не любить: найсмачніший рецепт капусти у клярі. Готую щотижня

Чудовий спосіб додати у свій раціон більше овочів – це приготувати цвітну капусту в клярі. Це смачна та проста в приготуванні страва, яка сподобається навіть капризним гурманам.

Такі пончики самі в рот просяться: “пухнасті” і дуже смачні, а робляться зовсім просто. Мій ходовий смаколик

Пончики на молоці виходять доволі пишними й водночас м'якенькими. Тісто дріжджове, тож вироби добре ростуть під час смаження у фритюрі. Ідеальний рецепт смаколиків.